Libnet.ro
UNICEF

10:30

Scumpirea alimentelor nu s-a facut obiectiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scumpirea alimentelor nu s-a facut obiectiv

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, astazi, ca nu poate micsora pretul la alimente si ca nu intelege scumpirea lor, precizand spre exemplu ca, desi producatorii au ieftinit carnea de porc, aceasta s-a scumpit pe piata. continuă pe Ziarul Bursa

Petre Daea spune ca scumpirea alimentelor nu s-a facut obiectiv, iar ministerul nu le poate ieftini

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sambata, ca nu poate micsora pretul la alimente si ca nu intelege scumpirea lor, el sustinand ca, spre exemplu ca, desi producatorii au ieftinit carnea de porc, aceasta s-a scumpit pe piata. Daea a adaugat ca scumpirea alimentelor nu s-a facut obiectiv, potrivit Agerpres.

Petre Daea spune ca scumpirea alimentelor nu s-a facut obiectiv si ca ministerul nu le poate ieftini

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sambata, ca nu poate micsora pretul la alimente si ca nu intelege scumpirea lor, precizand spre exemplu ca, desi producatorii au ieftinit carnea de porc, aceasta s-a scumpit pe piata, scrie Agerpres. ro.

Petre Daea, suspicios dupa cresterea pretului la oua: Ministerul Agriculturii a sesizat Consiliul Concurentei pentru a analiza scumpirea alimentelor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a gasit vinovatul pentru cresterea preturilor. Comerciatii au facut intelegeri intre ei, crede seful agriculturii romanesti, iar ca sa isi verifice su.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sesizat Consiliul Concurentei pentru a analiza scumpirea alimentelor

Consiliul Concurentei a fost sesizat in privinta scumpirilor la alimente, in special la oua, carne si produse lactate, intrucat analizele Ministerului Agriculturii nu au scos in evidenta motive obiective care sa determine majorari de preturi, iar institutia nu are instrumente si prevederi legale pentru a interveni pe piata, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )