LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Seful ANAF explica de ce a propus premierului reorganizarea institutiei dupa modelul fiscului american:Reforma nu poate fi finalizata din pozitia de ruda saraca a MFP, aflata la discretia functionarilor din minister /ANAF trebuie sa devina un adevarat pa
 • Marti i-am propus premierului Victor Ponta o formula de reorganizare care sa consolideze autonomia decizionala a ANAF, in afara conditionalitatilor de ordin politic conjunctural ce apar la fiecare ciclu electoral, declara presedintele Agentiei, Gelu Diaconu, intr-un comunicat remis HotNews.
  Hotnews.ro - 02 Sep 2015, 10:46

  Citeste articolul complet:
  Seful ANAF explica de ce a propus premierului reorganizarea institutiei dupa modelul fiscului american:Reforma nu poate fi finalizata din pozitia de ruda saraca a MFP, aflata la discretia functionarilor din minister /ANAF trebuie sa devina un adevarat pa


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.542 sec.