LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Seful Ford: Nu suntem acolo unde am vrea sa fim si am spus asta Guvernului roman. Autoritatile trebuie sa isi respecte angajamentele privind infrastructura
 • Presedintele Ford Romania, Ian Pearson, s-a plans Guvernului ca exista o diferenta intre promisiunile care au fost facute de autoritati si unde ne aflam in acest moment, iar Ford nu este acolo unde ar vrea sa fie. Britanicul a cerut autoritatilor sa isi respecte angajamentele, in special cele privind infrastructura.
  Adevarul.ro - 23 Mai 2018, 20:39

  Citeste articolul complet:
  Seful Ford: Nu suntem acolo unde am vrea sa fim si am spus asta Guvernului roman. Autoritatile trebuie sa isi respecte angajamentele privind infrastructura


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.591 sec.