Libnet.ro
UNICEF

18:45

Seful TAROM, despre verificarile Corpului de Control: Nu voi demisiona. Am fost foarte eficient

Adevărul Adevărul,
Seful TAROM, despre verificarile Corpului de Control: Nu voi demisiona. Am fost foarte eficient

Eugen Davidoiu, directorul general al TAROM considera ca verificarea pe care o va face Corpul de Control al premierului asupra companiei nu va scoate in evidenta deficiente din timpul mandatului sau, motiv pentru care nu are de ce demisiona. Am fost foarte eficient, a declarat el la Digi24. continuă pe Adevărul

Seful Tarom, despre verificarile Corpului de Control trimis de premier: Nu are cum sa scoata in evidenta deficiente din perioada mea

Directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, crede ca verificarea pe care o va face Corpul de Control al premierului Mihai Tudose nu va scoate in evidenta deficiente din perioada.

Directorul Tarom despre verificarea Corpului de control: Nu are cum sa scoata in evidenta deficiente. Eu nu voi demisiona

Directorul general al companiei Tarom, Eugen Davidoiu, a declarat duminica, la Digi24, ca verificarea pe care o va face Corpul de Control al premierului Mihai Tudose nu va scoate in evidenta deficiente din perioada in care el a condus compania si nu considera ca trebuie sa isi dea demisia, in conditiile in care, considera el, a fost eficient si a adus doua avioane noi in cadrul flotei companiei.

Seful TAROM isi plange de mila, dupa ce Tudose a dispus un control la compania aeriana

Corpul de control al premierului ar urma sa inceapa luni verificarile la TAROM, companie care inregistreaza pierderi uriase an de an, si la Compania Nationala de Investitii. Detalii AICI).

Seful TAROM, refuz categoric: Nu am motive sa-mi dau demisia!

Directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, a respins duminica ideea de a demisiona de la conducerea societatii, argumentand ca a adus doua aeronave noi si ca a inceput.

Seful TAROM ii raspunde premierului: Cele 104 milioane de lei pierdere sunt, de fapt, o lipsa de venituri

Directorul interimar al Tarom, Eugen Davidoiu, se apara in scandalulpierderilor companiei aerienepe care o conduce de jumatate an, dupa ce premierul MIhai Tudose l-a mustrat pe ministrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )