Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sistemul informatic al BCR va fi oprit temporar in aceasta noapte

Adevărul Adevărul,
Sistemul informatic al BCR va fi oprit temporar in aceasta noapte

Banca Comerciala Romana BCR), membra a Erste Group, a anuntat ca va opri sistemul informatic pentru alinierea la noile reglementari PSD2, nu pentru a pregati implementarea noii platforme digitale a bancii, George. continuă pe Adevărul

Sistemul informatic al BCR, oprit temporar. Motivul, alinierea la noile reglementari PSD2

Banca Comerciala Romana BCR) opreste in noaptea de vineri spre sambata, intre orele 23:00 - 5:00, .

BCR opreste temporar sistemul informatic pentru alinierea la noile reglementari PSD2

Banca Comerciala Romana BCR) opreste in aceasta noapte, intre orele 23:00 - 5:00, sistemele informatice care gestioneaza serviciile de Internet si Mobile Banking - Click 24 Banking, respectiv Touch 24 Banking, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Redactiei.

BCR opreste temporar sistemul informatic pentru pregatirea noii platforme digitale

Banca Comerciala Romana BCR) opreste in noaptea de vineri spre sambata, intre orele 23:00 - 5:00, sistemele informatice care gestioneaza serviciile de Internet si Mobile Banking - Click 24 Banking, respectiv Touch 24 Banking, conform comunicatului de presa remis catre Redactie.

CNAIR: Emiterea rovinietei si plata taxei de pod Fetesti-Cernavoda, ingreunate din cauza unor lucrari la sistemul informatic

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat ca joi si vineri este posibil ca serviciul de emitere a rovinietei pentru tariful de trecere a podului Fetesti-Cernavoda sa functioneze cu dificultate din cauza unor lucrari la sistemul informatic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )