Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce spune Coca Cola despre posibilitatea de a pune canabis in produsele sale

Antena3 Antena3,
Ce spune Coca Cola despre posibilitatea de a pune canabis in produsele sale

James Quincey, consilierul delegat si viitorul presedinte al Coca Cola, a respins marti posibilitatea de a intra in afacerea cu canabis sau de a adauga produselor sale canabidiol CBD, un derivat al canabisului), p?. continuă pe Antena3

Ce spune un lider UDMR despre posibilitatea infiintarii Aliantei Tinutului Secuiesc

Senatorul UDMR, Tanczos Barna, a declarat ca, dupa 2021, ar putea sa apara multe aliante pe modelul Alianta Vestului, una dintre ele fiind si o alianta a Tinutului Secuiesc.

Un panou publicitar la Berlin strneste dihonia ntre Coca-Cola si AfD, care jura sa nu mai bea dect Pepsi

Chiar in fata sediului partidului Alternativa pentru Germania AfD) din Berlin, saptamana trecuta lua ochii un panou. Ai zice ca e o reclama pentru Coca-Cola, insa nu e. Urarii de Craciun contemplativ i se adauga Spuneti nu AfD. Coca-Cola nu isi asuma campania publicitara, insa ia lucrurile lejer si nici nu se dezice de mesaj. Nervosi, AfD-istii iau contramasuri, spunand Pentru fiecare bautura, o Alternativa si jura sa nu mai bea decat Pepsi.

INCEPAND CU ANUL VIITOR Coca Cola preia distributia Purcari in Republica Moldova

Coca Cola HBC Moldova va prelua distributia in Republica Moldova a trei branduri din portofoliul Grupului Purcari Winneries WINE), respectiv Purcari, Bostavan si Bardar, incepand cu data de 1 ianuarie 2019, se arata intr-un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucursti BVB).

UPDATE Teodorovici, despre posibilitatea ca bugetul sa fie adoptat anul viitor: Sa nu anticipam / Nu vor fi probleme de finantare chiar si n scenariul nedorit al amnarii bugetului. Mine nu discutam n Guvern bugetul

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, le-a cerut ziaristilor sa nu anticipeze, in momentul in care a fost intrebat despre posibilitatea amanarii bugetului pentru anul viitor, dar a sustinut ca, si in eventualitatea unui astfel de scenariu nedorit, nu vor fi probleme legate de plata pensiilor si a salariilor asa cum am promis.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )