Libnet.ro
UNICEF

09:45

Statistica ingrijoratoare - doar 7% din companiile din Romania isi tin datele in cloud

Adevărul Adevărul,
Statistica ingrijoratoare - doar 7% din companiile din Romania isi tin datele in cloud

Lumea se muta in cloud. Iar cloudul se muta in centrele de date care apar in intreaga lume. in Romania, unul dintre centrele relvante de acest fel este detinut de Telekom. continuă pe Adevărul

Statistica ingrijoratoare. Numarul firmelor si PFA-urilor intrate in insolventa a crescut in acest an

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a crescut in primele opt luni din acest an cu 5,55%, comparativ cu perioada similara din 2016, la 5. 758 de.

Dacia Lodgy va disparea, iar Duster cu sigla Dacia e rezervat doar uzinei din Mioveni. Discutie la nivel inalt cu oficialii Renault

Noua generatie Duster va fi produsa doar in Romania sub marca Dacia, nu si in Maroc, iar in viitor vor exista si noi motorizari pentru Duster de generatia a doua. Productia Dacia Lodgy va fi oprita, iar modelul acesta va fi inlocuit de cu un SUV ori crossover cu sapte locuri acestea sunt principalele informatii transmise de oficialii Renault si Dacia, la Salonul Auto de la Frankfurt 12-24 septembrie), in discutiile cu jurnalistii din Romania.

Firea propune ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile de la ora 17:00

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile astazi la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii.

Un primar din judetul Galati isi infiinteaza propriul sistem de alertare prin SMS

Primarul orasului Targu Bujor, din judetul Galati, Laurentiu Gidei, ii roaga pe cetateni sa-i transmita numerele de telefon pentru a fi alertati de catre el prin SMS cu privire la eventualele fenomene meteorologice imediate sau despre evenimente importante din localitate, el afirmand ca asteapta si infiintarea sistemului national de altertare, potrivit News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )