Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica

Antena3 Antena3,
Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica

Sunt semnale tot mai puternice ca lumea se va confrunta cu o noua criza economica. Deja expertii Fondului Monetar International au tras semnalul de alarma. Iar Romania nu va fi ocolita. Euro ar putea. continuă pe Antena3

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] .

VIDEOREPORTAJ Viitorul, cu surprize si certitudini - De la biscuitii din faina de greieri, pna la roboti care ne ajuta la tot mai multe lucruri

Robotii vor avea grija de batrani, dar vor putea, macar partial sa tina locul ghizilor turistici, tot mai multi oameni vor manca insecte, iar altii vor putea sa aleaga sa gestioneze o gradina de la distanta, orasele devenind tot mai aglomerate. Hotnews. ro a vizitat targul de inovatie Maker Faire de la Roma si prezinta cateva din proiectele si ideile care ne pot schimba viata: de la la hainele realizate exclusiv din materiale reciclate, pana la manusa - pian si de la instalatiile tehnologice care cultiva terenuri, pana la aplicatia utila pentru cei care au tulburari de invatare.

Comisia Europeana, tot mai interesata de pesta porcina din Romania. Ce masuri au fost luate

Comisia Europeana este tot mai interesata de evolutia pestei porcine in Romania. Reprezentantul Comisiei spune ca au fost adoptate masuri specifice de catre institutie pentru a raspunde situatiei si va.

Lectii de stil de la cele mai puternice femei ale lumii

Aflate mereu in lumina reflectoarelor sau a paparazzilor gata sa prinda un instantaneu reusit, femeile celebre stiu cel mai bine cat de greu este sa faci fata presiunii de a arata mereu impecabil. Pentru ca reprezinta.

Raport alarmant: Economia Romaniei va fi afectata tot mai puternic

Economia Romaniei va fi afectata din ce in ce mai puternic de imbatranirea rapida a populatiei si migratia tinerilor, iar autoritatile si angajatorii trebuie sa ia masuri urgente pentru a asigura.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )