Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tara europeana cu cel mai bun sistem feroviar. Pe ce loc se afla Romania

Adevărul Adevărul,
Tara europeana cu cel mai bun sistem feroviar. Pe ce loc se afla Romania

Sistemul feroviar din Elvetia ramane cel mai bun din Europa, se arata in raportul European Railway Performance RPI) pe 2017, publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG). continuă pe Adevărul

Fosta iubita a lui DJ Avicii, marturisire emotionanta despre cantaret: A fost cel mai bun prieten

Marturisire emotionanta facuta de Emily Goldberg, fosta iubita a lui DJ Avicii. Tanara a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, alaturi de o fotografie in care apare alaturi de cunoscutul.

Eurostat: Romania, printre tarile UE cel mai putin dependente de importurile de energie

Romania se numara printre tarile europene cel mai putin dependente de importurile de energie, potrivit datelor Eurostat, citate de wall-street. ro. Astfel, tara noastra a importat, in 2016, doar 22% din.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat in 2018: dual SIM pentru prima oara

Ming-Chi Kuo a avut de multe ori dreptate in trecut cand vine vorba de noi terminale Apple. De aceasta data, a afirmat ca cel mai ieftin iPhone creat vreodata va fi lansat in 2018. Mai multi analisti specializati pe Apple au surse apropiate de compania americana pentru a fi mai buni cand vine vorba de [].

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

Business report:Estonia, Danemarca si Romnia - tarile cel mai putin dependente de importurile de energie pentru consumul intern; Rata ocuparii fortei de munca n Romnia a avut una dintre cele mai mari cresteri din UE n 2017 si a ajuns la cel mai ridicat n

Comisia Europeana isi majoreaza competentele privind aprobarea noilor modele de masini. in baza noului act normativ, Comisia Europeana CE) a. Gazprom vrea sa puna capat contractelor cu Ucraina la un tribunal de arbitraj. Grupul rus Gazprom a anuntat vineri ca a depus o solicitare la un.

Romania si Bulgaria, pe primul loc in UE intr-un clasament ingrijorator: Avem cel mai slab...

Romania si Bulgaria sunt tarile care au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, in 2017, potrivit indicelui European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG),.

Care este de fapt cel mai murdar loc din casa

Microbii care se gasesc in locuinte te pot imbolnavi, de aceea este bine sa stii care sunt partile din casa care au nevoie de mai multa atentie cand faci curatenie. Covoarele pot fi de 4. 000 de ori mai.

Romania, printre tarile europene cel mai putin dependente de importurile de energie

Potrivit datelor Eurostat, in 2016, tara noastra a importat 22 la suta din energia consumata.

Cel mai important comandant NATO a descins la Bucuresti

Comandantul Suprem al Fortelor Aliate din Europa SACEUR), generalul american Curtis Scaparrotti, a venit in Romania pentru a da un semnal importantei reuniunii B9 organizata in tara noastra, scrie Radu Tudor pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )