Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tarom are o noua conducere. Pilotul Florin Susanu, numit director general provizoriu

Adevărul Adevărul,
Tarom are o noua conducere. Pilotul Florin Susanu, numit director general provizoriu

Compania de stat Tarom a anuntat, joi, ca pilotul Florin Susanu, director al Directiei Zbor din cadrul companiei, a fost numit in functia de director general provizoriu. continuă pe Adevărul

TAROM: Florin Susanu, numit director general si accountable manager

Florin Susanu a fost numit joi de Consiliul de Administratie al TAROM in functia de director general provizoriu si accountable manager al companiei, informeaza operatorul aerian printr-un comunicat remis readactiei noastre.

TAROM are o noua conducere. Ministrul Cuc a anuntat cine preia functia de director general

Tarom are o noua conducere. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, l-a numit, joi, pe Florin Susanu in functia de director general al companiei, in locul lui WolffWerner-Wilhelm, al carui mandat.

Surse: Florin Susanu este noul director general al Tarom

Florin Susanu, directorul operatiunilor de zbor din Tarom, este noul director general al companiei, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a convocat, miercuri seara, Adunarea Generala a Actionarilor, care a numit un nou Consiliu de.

Florin Susanu este noul director general al TAROM

Florin Susanu a fost numit, joi, de Consiliul de Administratie al TAROM in functia de director general provizoriu si accountable manager al companiei, a transmis compania.

Florin Susanu este noul director general al Tarom - surse

Florin Susanu este noul director general al Tarom, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a convocat miercuri seara Adunarea Generala a Actionarilor, care a numit un nou Consiliu de administratie provizoriu, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale.

Oficial: Florin Susanu este noul director general provizoriu al Tarom

Florin Susanu este noul director general provizoriu si accountable manager al Tarom, anunta compania, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a convocat miercuri seara Adunarea Generala a Actionarilor, care a numit un nou Consiliu de administratie provizoriu.

Florin Susanu este noul director al companiei TAROM

Compania Tarom are un nou director incepand de joi. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a convocat Adunarea Generala a Actionarilor pentru a numi un nou Consiliu de Administratie. Potrivit lui Cuc, noul.

Cine este Florin Susanu, noul sef al TAROM. Nume cu greutate in cadrul companiei

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a convocat Adunarea Generala a Actionarilor pentru a numi un nou Consiliu de Administratie. Florin Susanu va fi noul director al companiei. Un nume cunoscut in.

Nou sef la Tarom: cine aterizeaza la conducerea companiei

Tarom, compania aeriana de stat, are un nou sef, in locul lui Werner Wolff, cel care ocupa functia din noiembrie 2017, de pe vremea Guvernului Tudose. Noul director general al Tarom este Florin Susanu, ales miercuri seara de noul Consiliu de Administratie provizoriu. Decizia a fost luata dupa ce insusi ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a [] .

Florin Susanu, noul director al companiei TAROM

Compania Tarom ar aveaun nou director incepand de joi. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a convocat Adunarea Generala a Actionarilor pentru a numi un nou Consiliu de Administratie. Potrivit unor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )