Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tarom a comandat cinci avioane Boeing 737 MAX 8, pentru 586 de milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Tarom a comandat cinci avioane Boeing 737 MAX 8, pentru 586 de milioane de dolari

Transportatorul aerian roman Tarom si Boeing au anuntat astazi ca au semnat un ordin pentru pentru cinci avioane 737 MAX 8, comanda fiind de 586 de milioane de dolari, anunta Boeing pe site-ul sau. continuă pe Adevărul

Tarom cumpara cinci avioane noi Boeing 737 MAX 8. Aeronavele vor fi livrate pna n 2023

TAROM va achizitiona cinci noi avioane Boeing 737 MAX 8, construite special pentru operatorul aerian national, a anuntat Ministerul Transporturilor. Cele cinci aeronave ar urma sa intre in flota TAROM pana in 2023. Cele cinci avioane ar avea un pret de lista total de circa 585 de milioane de euro. TAROM va incepe si procedurile ca Directia Tehnica a companiei sa devina partener oficial Boeing.

Ministerul Transporturilor: TAROM achizitioneaza cinci aeronave Boeing noi

Achizitia de catre TAROM a celor cinci aeronave Boeing 737-MAX 8 face parte dintr-un contract mai amplu care prevede si inceperea procedurilor pentru ca Directia Tehnica a operatorului national aerian sa devina.

TAROM cumpara cinci aeronave noi

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova a participat, luni 16 iulie a. c. , la Londra la ceremonia de semnare a contractului prin care TAROM achizitioneaza cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru operatorul nostru national, conform unui comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Ministerul Transporturilor: TAROM achizitioneaza 5 aeronave Boeing noi

Achizitia de catre TAROM a celor cinci aeronave Boeing 737-MAX 8 face parte dintr-un contract mai amplu care prevede si inceperea procedurilor pentru ca Directia Tehnica a operatorului national aerian sa devina.

nca cinci avioane F-16 vor fi cumparate de la Portugalia pna la finalul anului / Ministrul Apararii: Mai vrem apoi nca 36 de avioane si ne-am adresat mai multor state care au n dotare F-16 si care le pot disponibiliza

Romania va mai cumpara inca cinci avioane F-16 de la Portugalia, patru aparate cu comanda simpla si unul cu dubla comanda, iar decizia va fi trecuta intr-un proiecte de lege al Guvernului pana la finalul anului, a declarat ministrul Apararii, Mihai Fifor. Va urma ca in perioada viitoare sa discutam si despre celalelte 36 de aparate F-16 pe care ne dorim sa le achizitionam. Sunt mai multe posibilitati luate in calcul, ne-am adresat mai multor state care au in dotare F-16 si care pot disponibiliza aceste aparate, fie ca discutam despre Statele Unite, fie ca discutam de Israel sau Grecia, a spus Fifor.

Fortele Aeriene Romane mai cumpara cinci avioane de lupta F-16Fighting Falcon din Portugalia. Urmeaza alte 36 de aparate care sunt vitale pentru MApN

Ministrul Apararii Nationale MApN), Mihai Fifor, a anuntat, ca pana la sfarsitul acestui an, Romania va achizitiona alte cinci aparate F-16 din Portugalia. Este vorba de patru avioane cu simpla comanda si unul cu dubla comanda. Numarul aparatelor de acest tip care vor fi in dotarea Fortelor Aeriene va ajunge astfel la 17, adica o escadrila si un avion de rezerva.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )