LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Teodorovici: analiza privind Pilonul II va fi facuta publica in iunie sau iulie. Nu suspendam contributiile. MFP considera ca aprecierea CE este subiectiva
 • Disputele pe tema Pilonului II par sa nu se mai termine. Dupa ce senatorul Florin Citu a sustinut, cu documente, ca inclusiv Comisia Europeana are cunostinta despre intentia Guvernului de a suspenda contributiile la pensiile private obligatorii, ministru Finantelor a negat acest lucru, precizand ca mecanismul Pilonului II se afla in analiza.
  Adevarul.ro - 25 Mai 2018, 15:21

  Citeste articolul complet:
  Teodorovici: analiza privind Pilonul II va fi facuta publica in iunie sau iulie. Nu suspendam contributiile. MFP considera ca aprecierea CE este subiectiva


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.573 sec.