LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Teodorovici, atac la Iohannis: Pana nu spune cum se pozitioneaza vizavi de ce se intampla astazi in justitie, nu putem vorbi de salarii, pensii
 • Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a lansat un atac la presedintele Klaus Iohannis, cerandu-i acestuia sa se pozitioneze fata de ce se intampla astazi in justitie, cand avem oameni care au stat in inchisoare in mod nejustificat, precizand ca pana nu primeste un raspuns nu poate discuta despre pensii si salarii, care sunt atributul Guvernului.
  Adevarul.ro - 23 Mai 2018, 20:28

  Citeste articolul complet:
  Teodorovici, atac la Iohannis: Pana nu spune cum se pozitioneaza vizavi de ce se intampla astazi in justitie, nu putem vorbi de salarii, pensii


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.647 sec.