LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Teodorovici, despre Declaratia 600: Cinci formulare se vor comasa in unul singur. Mergem pe estimare si nu pe ceea ce s-a realizat in 2017
 • Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a declarat marti ca joi vom avea prima forma a unui formular care va comasa in total 5 declaratii, inclusiv controversata Declaratie 600, urmand sa se mearga pe mecanismul estimarii veniturilor pe anul 2018 si nu pe plata contributiilor in functie de veniturile din 2017, precum era reglementat anterior.
  Adevarul.ro - 13 Feb 2018, 13:02

  Citeste articolul complet:
  Teodorovici, despre Declaratia 600: Cinci formulare se vor comasa in unul singur. Mergem pe estimare si nu pe ceea ce s-a realizat in 2017


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.406 sec.