LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Teodorovici: Pana la jumatatea lunii martie, va exista un formular care va comasa toate cele cinci formulare prin care se declara veniturile
 • Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca toate problemele generate de Formularul 600 vor fi clarificate saptamana viitoare, astfel incat niciun contribuabil sa nu fie afectat, iar pana la jumatatea lunii martie, va exista un formular care va comasa toate cele cinci formulare prin care se declara veniturile.
  Adevarul.ro - 15 Feb 2018, 11:50

  Citeste articolul complet:
  Teodorovici: Pana la jumatatea lunii martie, va exista un formular care va comasa toate cele cinci formulare prin care se declara veniturile


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.417 sec.