Libnet.ro
UNICEF

00:06

Tinerii pot primi 50 de hectare de la stat, in concesiune. Ce conditii trebuie indeplinite

Adevărul Adevărul,
Tinerii pot primi 50 de hectare de la stat, in concesiune. Ce conditii trebuie indeplinite

Guvernul a adoptat joi seara o hotarare care creeaza cadrul legislativ necesar completarii Programului de instalare a tinerilor fermieri, prin acordarea unor facilitatii, respectiv concesionareaarendarea unor terenuri agricole cu o suprafata de pana la 50 de hectare. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum: ce vor primi de la stat

Vineri, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare prin care tinerii fermieri pot beneficia de o suprafata de pana la 50 de hectare, in concesiune, prin Agentia Domeniilor Statului. Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum Este vorba de proiectul de hotarare de guvern pentru modificarea .

Veste excelenta pentru milioane de cetateni care locuiesc la bloc. Ce ajutor vor primi de la stat

In fiecare iarna, milioane de cetateni sufera din cauza temperaturilor scazute din apartamente, ca urmare a vesnicelor probleme aparute la sistemul de termoficare din Bucuresti. Pentru ca acest an este anul schimbarilor, liderul ALDE, candidat la Primaria Capitalei, le promite bucurestenilor centrale termice de bloc sau de apartament. Ajutor de la primarie pentru milioane de .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )