Libnet.ro
UNICEF

14:01

Tot ce trebuie sa stii despre Prima Casa in 2018

Adevărul Adevărul,
Tot ce trebuie sa stii despre Prima Casa in 2018

Tot mai multi tineri aflati la inceput de drum aleg sa opteze pentru un credit Prima Casa in detrimentul chiriei. Argumentele din spatele acestei tendinte sunt evidente: reprezinta o investitie in viitor, de cele mai multe ori rata este inferioara celei aferente pentru chirie, iar statutul de proprietar aduce, pentru multi, un anumit confort emotional. continuă pe Adevărul

Vesti proaste despre Prima Casa in 2018: tot ce trebuie sa stii despre modificarile de anul acesta

Tot mai multi tineri aflati la inceput de drum aleg sa opteze pentru un credit Prima Casa in detrimentul chiriei. Argumentele din spatele acestei tendinte sunt evidente: reprezinta o investitie in viitor, de cele mai multe ori rata este inferioara celei aferente pentru chirie, iar statutul de proprietar aduce, pentru multi, un anumit confort emotional.

Ce trebuie sa stii daca ai un model mai vechi de iPhone. Asa poti preveni incetinirea procesorului!

Apple a recunoscut ca incetineste performanta vechilor modele de iPhone si foarte multi clienti au fost revoltati. Tim Cook, CEO Apple, a declarat ca in curand va fi lansat un update care le.

Ce alegem: chirie sau Prima Casa?

Atat chiria, cat si Prima Casa vin cu beneficii si limite, asa ca va prezentam o serie de criterii pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte sa faceti o alegere.

Declaratii SOC: Elena Udrea a decis sa spuna tot! Este vorba despre DRAGNEA!

Elena Udrea, a declarat, marti, ca PSD ii va impune lui Dragnea sa propuna pentru functia de premier un om de partid, si nu un membru apropiat serviciilor, asa cum, potrivit fostului ministru, s-a.

[P] Nu trebuie sa iti spuna altii care e cea mai buna retea pentru afacerea ta. Convinge-te singur!

Cuvantul Freedom il traducem in acelasi fel, dar libertatea pentru fiecare dintre noi poate insemna ceva diferit. Pentru companii, Telekom defineste acest concept prin platforma comerciala BusinessLiber cu care a schimbat regulile pietei pentru antreprenori. Pe langa beneficii precum internet mobil nelimitat la viteze 4G si minute si SMS nelimitate, totul la preturi incepand de la 5 euro lunar, plus TVA, inseamna libertatea de a alege un contract fara perioada minima contractuala si fara taxa de reziliere. Plus libertatea de a opta pentru cea mai buna retea pentru afacerea fiecarui antreprenor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )