Libnet.ro
UNICEF

19:00

Transgaz anunta inregistrarea, in 2019, a celui mai mic nivel al consumului tehnologic din gazele transportate in retea, similar cu marii operatori din UE

Adevărul Adevărul,
Transgaz anunta inregistrarea, in 2019, a celui mai mic nivel al consumului tehnologic din gazele transportate in retea, similar cu marii operatori din UE

Transgaz a inregistrat, in 2019, un consum total de gaze in Sistemul National de Transport,care include consumurile tehnologice determinate si nedeterminate si neinchiderile din balanta de gaze, de 65,2 milioane de metri cubi, adica 0,49%, un minim istoric, din totalul volumului transportat. Este prima data cand acest procent scade sub 0,5%,, comparabil cu nivelul celor mai mari si performanti operatori de transport si sistem OTS) din UE. continuă pe Adevărul

Temperatura oceanelor, la cel mai ridicat nivel din istoria masuratorilor

Vestile legate de incalzirea globala sunt tot mai multe si tot mai proaste. Temperatura apelor oceanului planetar a atins, in 2019, cea mai ridicata valoare din istoria inregistrarilor meteorologice, iar ritmul incalzirii acestora se accelereaza, potrivit unui nou studiu.

LUDOVIC ORBAN: Avem cel mai mic punct de colectare a taxelor si impozitelor din UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania are cel mai mic procentaj de colectare a taxelor si impozitelor din Uniunea Europeana UE), una dintre cauze fiind faptul ca nu a fost realizata informatizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), desi toate firmele au fost obligate sa-si schimbe casele de marcat.

Romania, cel mai mic procent de colectare din UE raportat la PIB. Orban: PSD a obligat firmele sa-si cumpere case de marcat cu transmie electronica, dar nu a cumparat servere timp de 2 ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reamintit ca Romania are cel mai mic procent de colectare a taxelor din UE raportat la PIB. in direct pe B1 TV, el a explicat ca, desi PSD a obligat firmele sa-si cumpere case de marcat.

Rata natalitatii in China, la cel mai scazut nivel de dupa 1949

Rata natalitatii in China a scazut anul trecut la cel mai scazut nivel de la fondarea Republicii Populare in 1949, a transmis vineri guvernul, ceea ce accentueaza ingrijorarile privind imbatranirea populatiei, potrivit AFP, scrie Agerpres.

China a inregistrat in 2019 cea mai slaba crestere economica din ultimii 29 de ani

Cresterea economica a Chinei a fost de 6,1% in 2019, cea mai slaba din ultimii aproape 30 de ani, in contextul razboiului comercial cu Statele Unite, insa regimul de la Beijing a introdus o serie de masuri pentru a contracara o scadere si mai mare anul acesta, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

5 telefoane Samsung cu pret mai mic la eMAG in aceasta categorie

Cele mai bune telefoane Samsung au fost lansate in 2019. Astfel, e ocazia perfecta sa verifici o categorie aparte de pe eMAG. A trecut suficient timp de la lansarea fiecaruia ca sa prinzi aici.

2019 - cel mai negru an de dupa criza, pentru exporturile noastre

Interviu cu Mihai Ionescu, presedintele ANEIR si co-presedintele Consiliului de Export al Romaniei) * Estimez ca deficitul comercial va fi de aproximativ 17 miliarde de euro, in 2019 * Mihai Ionescu nu este optimist nici pentru acest an, in ceea ce priveste comertul exterior Reporter: Cum a fost anul 2019, din perspectiva comertului exterior? Mihai Ionescu: Anul 2019 a fost cel mai negru an din perioada de dupa criza pentru exportul romanesc, fiind pentru prima data cand ritmul de crestere al exporturilor a fost inferior celui al PIB-ului. Acesta este fenomenul caracteristic principal.

FOTO Povestea celui mai vechi judet atestat documentar al Romaniei. Actul de nastere, completat de primul poet roman

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

Apocalipsa este aproape! Anul 2019, cel mai calduros din istorie: ANUL 2020 VA FI CATASTROFAL!

Anul 2019 a fost al doilea cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, dupa 2016,anunta Organizatia Meteorologica Mondiala, Administratia Nationala a Oceanelor si Atmosferei NOAA) din SUA.

IERI Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Importurile au depasit 1. 800 de MW, potrivit Transelectrica Consumul national de energie electrica a ajuns ieri dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, analizate de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )