LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • In urmatoarele 3 luni, managerii estimeaza cresteri de pana la 15% a sectorului de servicii, scadere in constructii si preturi stabile (ancheta INS)
 • Crestere de pana la 15% a activitatii in sectorul de servicii, o tendinta de scadere a activitatii din constructii, toate acestea pe fondul unei relative stabilitati a preturilor- acestea sunt estimarile transmise de cei peste 8000 de manageri chestionati de Institutul National de Statistica, cu privire la evolutia pe urmatoarele 3 luni a...
  Hotnews.ro - 02 Dec 2015, 09:26

  Citeste articolul complet:
  In urmatoarele 3 luni, managerii estimeaza cresteri de pana la 15% a sectorului de servicii, scadere in constructii si preturi stabile (ancheta INS)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.535 sec.