LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Valcov a prezentat un document ce prevede contributii zero la Pilonul II si a amenintat administratorii ca le retrage licenta daca se afla. Reactia APAPR
 • Administratorii de fonduri de pensii private sustin ca nu au primit niciun document oficial care sa prezinte planuri concrete ale Guvernului privind Pilonul II de pensii private, dupa ce au existat zvonuri ca un astfel de document le-a fost prezentat de Darius Valcov, care i-ar fi amenintat totodata cu retragerea licentei daca acest lucru se afla.
  Adevarul.ro - 08 Mai 2018, 20:36

  Citeste articolul complet:
  Valcov a prezentat un document ce prevede contributii zero la Pilonul II si a amenintat administratorii ca le retrage licenta daca se afla. Reactia APAPR


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.537 sec.