Libnet.ro
UNICEF

12:30

Varsta de PENSIONARE, din nou schimbata: AFLA RAPID DATA exacta la care iesi acum la pensie, la termen sau anticipat

B1 B1,
Varsta de PENSIONARE, din nou schimbata: AFLA RAPID DATA exacta la care iesi acum la pensie, la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice pune la dispozitia romanilor o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare, la termen sau anticipata. Aceasta poate fi accesata AICI. Cei interesati pot afla. continuă pe B1

Primarul Daniel Florea cere din nou Primariei Capitalei transmiterea in administrare a spatiilor verzi din Sectorul 5

Primaria Sectorului 5 solicita din nou Primariei Municipiului Bucuresti si Consiliului General al Municipiului Bucuresti transmiterea in administrare a spatiilor verzi aflate in administrarea ALPAB, conform.

Pretul carburantilor fara taxe in Romania a ajuns din nou mai mare decat media europeana

Pretul carburantilor fara taxe in Romania a ajuns din nou peste media inregistrata la nivelul Uniunii Europene, dupa ce, in ultimele luni ale anului trecut, era situat sub valoarea acestui indicator, potrivit.

Ministerul Justitiei a fost vandalizat din nou de protestatari - FOTO

Sediul Ministerului Justitiei a fostvandalizat din nou,joi seara, de protestatari. Manifestantii au venit cu o galeata de ketchup pe care au aruncat-o pe sediul.

Vom avea din nou Alimentara si Aprozar. Ministrul Agriculturii vrea ca statul sa concureze cu hipermarketurile

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a adus din nou in atentie problema magazinelor de stat, in care s-ar vinde produse exclusiv romanesti. Casa de Comert Agroalimentar Unirea, infiintata in ianuarie de.

Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

Tudorel Toader a fost chemat din nou, miercuri dimineata, in biroul lui Liviu Dragnea. intrevederea dintre cei doi are loc dupa ce Guvernul a adoptat, marti seara, o OUG pentru modificarea legilor.

Varsta de pensionare a fost schimbata oficial: Documentul de care are nevoie toata lumea. Femeile sunt cele mai afectate...

Potrivit unei decizii luate de Guvern prin OUG, femeile vor putea iesi la pensie la aceeasi varsta ca si barbatii. Pana acum, femeile se puteau pensiona la 63 de ani, iar barbatii, la 65 de ani.

IARNA pune din nou stapanire pe tara! Drumuri BLOCATE, autoritati luate prin surprindere DIN NOU (VIDEO)

S-a intors iarna! Ninge abundent in Pasul Oituz, judetul Covasna. Traficul a fost blocat in zona din cauza soferilor luati pe nepregatite de revenirea iernii. Si autoritatile au fost luate prin.

Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa,libera sa actioneze din nou. Milioane de euro, palate si limuzine din cersit

Cea mai mare retea de trafic de minori din Europa este libera sa actioneze din nou. Se intampla in Romania, unde judecatorii au decis ca cei care au facut din zeci de copii sclavi, nu au facut de fapt nimic.

Vestele galbene protesteaza din nou la Paris. Peste 11.000 de oameni au iesit in strada

Mii de persoane au demonstrat sambata la Paris si in alte orase din Franta si zeci au fost arestate, miscarea antiguvernamentala vestele galbene intrand astfel in cea de-a 15-a saptamana de proteste, re.

ACTUL 15. `Vestele galbene` au impanzit din nou strazile Frantei! Demonstrantii au aprins torte si au aruncat cu petarde (VIDEO)

Mii de oameni au marsaluit, sambata, in Paris si in alte orase din Franta, in timp ce cateva zeci au fost arestati, pe fondul celei de-a 15-a reprezentatii a asa-ziselor veste galbene, potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )