Libnet.ro
UNICEF

19:30

Veste uriasa pentru romani! Se dau 2.000 de euro de la stat - iata cine se incadreaza!

Antena3 Antena3,
Veste uriasa pentru romani! Se dau 2.000 de euro de la stat - iata cine se incadreaza!

Persoanele fizice autorizate PFA) pot beneficia de microgranturi de 2. 000 de euro din partea statului, prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020 in contextul pandemiei COVID-19. Asta prevede o Ordonanta de Urgenta a Guvernului care a intrat in vigoare pe 6 august 2020. continuă pe Antena3

Veste uriasa pentru toti romanii cu credite la banca. Cel mai mic ROBOR din ultimii 2 ani

Astazi, indicele ROBOR la trei luni a scazut la 2,04%, de la 2,05%, si a atins cea mai mica valoare din martie 2018 si pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. in functie de acest indice sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei. Ce decizie au luat specialistii BNR, aflati .

Se dau bani de la stat pentru romani. Cum se pot cheltui

Programul privind efectuarea de lucrari destinate cresterii eficientei energetice in locuinte unifamiliale, beneficiari persoane fizice, demarat de stat, le va permite romanilor care vor sa isi imbunatateasca locuintele din punct de vedere energetic sa acceseze fonduri in acest sens. Care este suma maxima pe care o acorda statul, precum si ce criterii trebuie sa indeplineasca .

Ludovic Orban, veste buna pentru milioane de romani. Care vor fi primele restaurante deschise in Romania

Ludovic Orban a declarat in cursul zilei de ieri despre posibilitatea de a deschide restaurantele. Acesta considera ca o buna parte dintre patronii HoReCa sunt responsabili, dar ca exista si unii care nu respecta regulile de igiena, punand sanatatea cetatenilor in pericol. Multi patroni HoReCa nu respecta regulile sanitare Premierul sustine ca s-au purtat discutii .

Se dau bani in plus pentru romani. Cele 3 categorii de oameni care beneficiaza

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, a anuntat recent ca o anume categorie de angajati vor avea parte de anumitesuporturi financiare din partea Guvernului. Conform acesteia aproximativ 700. 000 de oameni vor beneficia de acest ajutor din partea statului. Exista bani la buget pentru o categorie aparte de angajati? in Romania anului 2020 exista aproximativ .

Veste buna pentru clientii Vodafone. Ce s-a anuntat acum pentru toata tara

In decembrie 2019 gigantul Vodefone Romania zguduia din temelii piata de servicii tv, prin achizitionarea definitiva a operatorului de tv cablu si satelit, UPC. De atunci compania a inceput o modernizare a infrastructurii dar si a pachetelor oferite actualilor clienti, precum si a celor preluati odata cu achizitionarea UPC. Mai multe canale tematice in grila .

Ludovic Orban, veste buna pentru toti parintii. Cati bani vor primi pentru a ramane cu elevii acasa

Ludovic Orban a facut un anunt neasteptat si imbucurator vizavi de situatia scolara 2020-2021. Acesta a declarat ce se va intampla in cazul in care anumite scoli vor fi inchise din cauza pandemiei de COVID-19. De acum incolo, parintii trebuie sa stea linistiti, deoarece acestia vor putea ramane cu copilul de acasa in cazul unei .

Veste dureroasa pentru fanii lui Florin Piersic. S-a intamplat chiar acum

Florin Piersic a incantat inimile romanilor timp de mai bine de 60 de ani si nu mai are nevoie de nicio prezentare. Marele artist a lipsit insa de pe scena in ultimele sase luni, dar spera sa revina in luna august, cand avea programate nu mai putin de patru spectacole. Spectacolele din luna august in .

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

Elvetia si Liechtenstein impun restrictii pentru romani: Carantina la domiciliu pentru 10 zile!

Noi restrictii pentru romani. Liechtenstein si Elvetia anuntaca, avand in vedere evolutia epidemiologica din Romania,incepand cu data de 8 august 2020, ora 00:00, toate persoanele, care in.

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )