Libnet.ro
UNICEF

11:01

Veste URIASA pentru toti romanii: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie pentru a solicita BANII...

B1 B1,
Veste URIASA pentru toti romanii: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au fost lucratori calificati. in functie de legislatia fiecarei tari, pot beneficia de o. continuă pe B1

Proiect de lege adoptat de Senat: Donatorii vor primi pe telefon mesaje n situatii de urgenta, cnd este nevoie de snge

Donatorii de sange vor primi, pe telefon, mesaje de multumire pentru gest sau de solicitare in situatii de urgenta sau la demararea unor campanii de donare de sange, prevede un proiect de lege adoptat marti de Senat. Initiativa legislativa nu este sustinuta de Ministerul Sanatatii.

Veste proasta pentru romanii din Italia! Guvernul din Peninsula a luat o decizie care ii va afecta

Vicepremierul italian vrea ca pe drumurile din Italia sa circule mai putine masini inmatriculate in tari din estul Europei, facand referire in special la cele din Romania si din Bulgaria. Guvernul de la Roma.

Stii cat ai platit pentru PENSIILE SPECIALE din Aparare, MAI si Serviciile Secrete? Suma COLOSALA pe care toti romanii o dau pentru cativa privilegiati

Pensiile speciale ale profesionistilor care apartin MApN, MAI si din Serviciile Secrete ne-au costat miliarde bune, in prima jumatate a anului 2018, cu 18% mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2017. Bani.

BOMBA din Codul rutier: Toti romanii risca AMENZI intre 290 si 435 de lei daca fac asta...

Putin pietoni constietizeaza faptul ca mai multe prevederi din Codul rutier li se adreseaza lor, legislatia reglementand nu doar circulatia vehiculelor. Astfel, pietonii sunt obligati, atunci cand sunt in.

Cati fermieri din Olt vor primi subventia la hectar. La cat se ridica plata

Numarul fermierilor care au inaintat cereri de plata catre APIA a scazut in acest an cu aproximativ 1. 000, insa suprafata este mai mare. Cat urmeaza sa primeasca.

Veste proasta pentru fumatori! Se scumpesc din nou tigarile

Tigarile se vor scumpi din nou de la 1 ianuarie 2019, atunci cand va intra in vigoare noul Cod Fiscal, care prevede cresterea accizei pe tutun. Cresterea pretului la tigari se datoreaza obligativitatii de.

Masinile Diesel, INTERZISE oficial: Veste soc pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Gata, nu mai au voie sa circule...

Sfartit istoric pentru masinile Diesel. Soferii care au masini pe motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru acest ti.

Veste BOMBA pentru romani: Se dau mai multi bani la pensii daca aduci acest document!

Numarul romanilor care primesc pensie sociala minima garantata, indemnizatie sociala pentru pensionari, a crescut in august cu mai mult de 250. 000 fata de totalul inregistrat in aceeasi perioada din.

Veste buna pentru sute de mii de romani! Ar putea beneficia de mai multe zile de concediu

Anumite persoane ar puteabeneficia de mai multe zile de concediu. Deputatul Matei Dobrovie intentioneaza sa modifice Legea. Astfel, concediul paternal ar putea creste de la cinci zile, cat este in.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )