LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • VIDEOCONFERINTA PIATA DE CAPITAL IN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 ANDRE CAPPON, FONDATOR CBM GROUP: Romania inca trebuie sa stabileasca incredere in piata de capital
 • Romania inca trebuie sa stabileasca incredere in piata de capital pentru ca bursa locala si avutia tarii sa evolueze in directia potrivita, a declarat Andre Cappon, fondatorul grupului CBM din New York. El a mai spus, printre altele, ca bursa americana manifesta un optimism precaut dupa momentul de dezastru din luna martie.
  Bursa.ro - 26 Iun, 00:00

  Citeste articolul complet:
  VIDEOCONFERINTA PIATA DE CAPITAL IN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 ANDRE CAPPON, FONDATOR CBM GROUP: Romania inca trebuie sa stabileasca incredere in piata de capital


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.526 sec.