LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • VIDEOCONFERINTA PIATA DE CAPITAL IN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 MARIUS BUDAI, MEMBRU IN COMISIA BUGET, FINANTE-BANCI DIN CAMERA DEPUTATILOR: Revenirea in V a pietelor bursiere dovedeste o decuplare de la economiile nationale
 • Tot ce s-a intamplat in ultima vreme pe pietele de capital reprezinta o anomalie, in opinia lui Marius Budai, membru al Comisiei buget, finante- banci din Camera Deputatilor, care considera ca modul in care acestea au revenit din perioada de criza este prea rapid in comparatie cu realitatea economica.
  Bursa.ro - 26 Iun, 00:00

  Citeste articolul complet:
  VIDEOCONFERINTA PIATA DE CAPITAL IN TIMPUL PANDEMIEI COVID-19 MARIUS BUDAI, MEMBRU IN COMISIA BUGET, FINANTE-BANCI DIN CAMERA DEPUTATILOR: Revenirea in V a pietelor bursiere dovedeste o decuplare de la economiile nationale


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.523 sec.