LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • VIDEOCONFERINTA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI DAN SCHWARTZ, MANAGING PARTNER RSM ROMANIA: Sunt impotriva facilitatilor fiscale, care nu fac decat sa distorsioneze mecanismele
 • Ne indreptam spre o schimbare radicala, chiar daca aceasta schimbare se va produce pe termen lung, este de parere Dan Schwartz, Managing Partner, RSM Romania. in opinia domniei sale, dificultatile inseamna oportunitati pentru cei care stiu sa le depaseasca.
  Bursa.ro - 24 Iun, 00:00

  Citeste articolul complet:
  VIDEOCONFERINTA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI DAN SCHWARTZ, MANAGING PARTNER RSM ROMANIA: Sunt impotriva facilitatilor fiscale, care nu fac decat sa distorsioneze mecanismele


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.521 sec.