LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • VIDEOCONFERINTA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI TANASE STAMULE, CONSILIER DE STAT PE PROBLEME ECONOMICE: Economia romaneasca, upgradata prin fondurile structurale din programul Green Deal
 • Guvernul are trei directii strategice pentru relansarea economiei nationale, iar fiecare dintre acestea este structurata pe mai multe subcategorii, a afirmat Tanase Stamule, consilier de stat in cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, in domeniul economic.
  Bursa.ro - 24 Iun, 00:00

  Citeste articolul complet:
  VIDEOCONFERINTA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI TANASE STAMULE, CONSILIER DE STAT PE PROBLEME ECONOMICE: Economia romaneasca, upgradata prin fondurile structurale din programul Green Deal


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.523 sec.