LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Viorel Stefan: 2018 este anul in care cresterea economica isi va schimba motoarele. Deficitul fondului de pensii s-a redus la mai putin de jumatate
 • Vicepremierul Viorel Stefan a prezentat marti mai multe cifre despre cresterea economica, spunand ca se vehiculeaza multe date prezentate incorect. El a precizat ca in acest an, cresterea isi va schimba motoarele, cel principal urmand sa fie investitiile. Stefan a mai spus si ca deficitul la fondul de pensii s-a redus la jumatate, fata de 2016.
  Adevarul.ro - 15 Mai 2018, 19:43

  Citeste articolul complet:
  Viorel Stefan: 2018 este anul in care cresterea economica isi va schimba motoarele. Deficitul fondului de pensii s-a redus la mai putin de jumatate


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.564 sec.