LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Viorel Stefan: Guvernul nu a initiat niciun demers in sensul modificarii regimului la Pilonul II. Exista doar foarte multa preocupare in dezbaterea publica
 • Vicepremierul Viorel Stefan a afirmat luni, intrebat despre proiectul privind modificarea Pilonului II de pensii, ca nu exista niciun proiect privind suspendarea contributiilor, iar Guvernul nu a initiat niciun demers pentru a modifica Pilonul II. De asemenea, el a spus ca il bucura faptul ca se discuta despre acest subiect in spatiul public.
  Adevarul.ro - 22 Mai 2018, 16:05

  Citeste articolul complet:
  Viorel Stefan: Guvernul nu a initiat niciun demers in sensul modificarii regimului la Pilonul II. Exista doar foarte multa preocupare in dezbaterea publica


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Economic in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.548 sec.