Libnet.ro
UNICEF

14:45

Economist-sef Raiffeisen, despre cresterea economica a Romaniei: Nu se va mentine daca nu este sprijinita de investitii

B1 B1,
Economist-sef Raiffeisen, despre cresterea economica a Romaniei: Nu se va mentine daca nu este sprijinita de investitii

Institutul National de Statistica INS) a anuntat marti datele macroeconomice pentru trimestrul intai care indica o crestere economica neanticipat de buna de 5,7%. Ionut Dumitru, economist-sef. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre cresterea economica a Romaniei: Datele INS nu lasa loc de nicio interpretare rautacioasa a programului de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, .

,,Cresterea economica din primul trimestru, mai degraba cantitativa decat calitativa

Consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, a declarat azi, la postul de radio RFI, ca cresterea economica a tarii noastre din primul trimestru al acestui an este mai degraba cantitativa decat calitativa. Acesta considera ca avansul economic mascheaza lipsa de performanta a economiei.

Ionut Dumitru: Datele INS privind cresterea economica pe T1 au fost mult peste estimarea noastra. Pe ce s-a bazat aceasta surpriza?

Datele privind cresterea economica pe primul trimestru din acest an sunt mult peste astepari, sustin economistii. Potrivit acestora, cel mai probabil, cresterea economica din primele trei luni vine tot din consum, ca si anul trecut, alimentat de.

Sorin Grindeanu: Cresterea economica de 5,7% - o confirmare a faptului ca masurile luate de Guvern sunt corecte

Cresterea economica de 5,7% inregistrata in primul trimestru al anului 2017, comparativ cu primul trimestru din 2016, este o confirmare a faptului ca masurile luate de Guvern sunt cele corecte, afirma.

Reactia lui Liviu Dragnea dupa cresterea economica anuntata de INS

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat imediat la anuntul INS privind cresterea economica de 5,7 %. Datele oficiale de la INS nu mai lasa loc de nicio interpretare rautacioasa din partea criticilo.

Premierul Sorin Grindeanu se lauda cu cresterea economica anuntata de INS: Cresterea sa fie resimtita de toti cetatenii

Economia Romaniei a crescut cu 5,7% in primul trimestru al anului 2017, fata de aceeasi perioada din 2016, cu mult peste estimarile initiale, a scris premierul Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu se lauda cu cresterea economica anuntata de INS: O veste extraordinara pentru Romania

Economia Romaniei a crescut cu 5,7% in primul trimestru al anului 2017, fata de aceeasi perioada din 2016, cu mult peste estimarile initiale, a scris premierul Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea, despre lupta impotriva sistemului stricat: Daca nu rezolvam problema, vom avea soarta USL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni seara, la Antena 3, ca sistemul din Romania nu e curat si are multe parti stricate, avertizand ca, daca actuala putere nu rezolva problema, va avea soarta USL.

Liviu Dragnea, despre lupta impotriva sistemului stricat: Daca nu rezolvam problema, vom avea soarta USL/ Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza SIPA nu voi mai avea incredere in el

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni seara, la Antena 3, ca sistemul din Romania nu e curat si are multe parti stricate, avertizand ca, daca actuala putere nu rezolva problema, va avea soarta USL. Vorbind despreTudorel Toader si arhiva SIPA Dragnea spune ca daca si in acest subiect legat de noul scandal nu face nici macar gestul de a desecretiza raportul atunci increderea mea in dumnealui va fi aproape de zero.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2612 seconds )