Libnet.ro
UNICEF

10:00

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Hotnews Hotnews,
 Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii. continuă pe Hotnews

Suntem mai singuri, mai stresati, mai nervosi. Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei

Suntem mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si cu un sentiment sporit de singuratate. Acestea sunt concluziile primului studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei.

O vedeta TV din Romania desfiinteaza vaccinul: O nesimtire fara margini

Madalin Ionescu, fost prezentator TV, si-a prezentat convingerile despre noul coronavirus inca de la inceputul pandemiei, exprimandu-si scepticitatea fata de gravitatea acestuia. Vedeta a venit cu o noua parere, acum despe vaccin. Vedeta TV, noi afirmatii-soc. Ce a spus despre vaccinul anti-covid Fosta vedeta de televiziune Madalin Ionescu face parte din categoria oamenilor care contesta .

Veste geniala pentru elevii din Romania. Unde se pot redeschide scolile

Romania esteincremenita din cauza pandemiei generata de noul coronavirus. in afara de economie, educatia a fost la fel de lovita de actuala situatie, toate orele transferandu-se in online. Decizia de inchidere a scolilor a venit ca urmare a ratei de incidenta mare a noilor infectii. intr-un comunicat recet, Consiliul National al Elevilor a inaintat un .

Descoperire uluitoare in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere

O descoperire uluitoare a fost facuta in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere. Ce se intampla cu adevarat in locuintele romanilor, vedeti un pic mai jos. Romanii, cei mai ingramaditi din UE, dar in casele lor. Studiu Eurostat O descoperire uluitoare a fost facuta in casele romanilor. Cercetatorii sunt luati prin surprindere .

O banca importanta din Romania se vinde. Cine o cumpara si ce se va intampla cu clientii

Credit Agricole Romania urmeaza sa fie achizitionata de catre Vista Bank. Achizitia va fi conditionata de aprobarea Bancii Nationale a Romaniei si a Consiliului Concurentei, fiind estimata a se finaliza in primul semestru al anului. Se vinde o banca importanta din Romania Vista Bank anunta acordul cu Credit Agricole Romania pentru achizitionarea actiunilor 100%). Dupa .

OPINII Cum va avansa digitalizarea in companiile din Romania in 2021?

Multe echipe de management ale companiilor din Romania nu discutau despre digitalizare acum 12 luni. in multe companii nici acum subiectul acesta nu este prioritar pe agenda acestora, pentru ca se discuta despre reducerea costurilor, eficientizare, productivitate si realizarea bugetelor. insa digitalizarea este raspunsul, macar partial, la multe dintre aceste preocupari.

Dezastru pentru soferii din Romania: anuntul despre benzina si motorina care spulbera toate planurile

Vin surprize neplacute pentru soferii din Romania la inceput de an si totul are legatura cu preturile la benzina si motorina. Pretul petrolului a fost extrem de volatil in ultima.

VIDEO INTERVIU Marian Timofti, somelier: Scolile de somelieri din Romania scot absolventi pe banda rulanta

Marian Timofti, somelier si formator de somelieri, a acceptat provocarea unui dialog la distanta despre coordonatele moderne ale meseriei de somelier. in cadrul interviului acordat lui Razvan Avram, pentru Drink Insider by HotNews. ro, Marian Timofti a vorbit, cu multa sinceritate, despre tarele scolilor de somelieri din Romania, dar s-a referit si la dezinteresul manifestat de autoritati fata de acest sistem privat de invatamant.

Artistul din Romania sufera crunt dupa despartirea de logodnica sa. A spus tot adevarul

Doru Todorut a facut recent marturisiri despre trairile care il napadesc dupa despartirea de Irina Baiant. Am o retinere in a mai avea o relatie, a declarat artistul intr-un interviu pentru Antena Stars. Doru Todorut sufera si acum dupa despartirea din vara de partenera sa. Artistul nu vede posibilitatea unei noi relatii amoroase M-a zapacit .

Veste teribila pentru copiii din Romania. Nu se intampla nici in 2021: Guvernul a facut anuntul trist

Statul s-a angajat, statul s-a sustras. Copiii din Romania nu primesc cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021. Amanarea e oficiala, aflam dintr-o ordonanta care a fost oficializata in ultima zi din 2020. Fara sprijin de la Guvern pentru copiii Romaniei: nu vor primi cei 500 de euro pentru educatie nici in 2021 .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )