Libnet.ro
UNICEF

16:45

Editie speciala 360 de grade: Despre traditiile si obiceiurile din jurul sarbatorii de Paste (VIDEO)

B1 B1,
Editie speciala 360 de grade: Despre traditiile si obiceiurile din jurul sarbatorii de Paste (VIDEO)

Alina Badic a discutat in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre traditiile si obiceiurile din jurul sarbatorii de Paste. Invitatii Alinei Badic au fost Doina. continuă pe B1

Editie speciala 360 de grade. Vasile Banescu: De Sfintele Pasti, nimeni nu se plictiseste decat daca, cumva, este profund uscat launtric (VIDEO)

Alina Badic a discutat in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre Sarbatoarea invierii, un moment de reala interiorizare si spiritualitate. Invitatii Alinei.

Program SPECIAL de Paste pe B1 TV: Reportaj inedit din interiorul Catedralei Neamului, documentar despre viata Papei Francisc si o editie speciala de la Patriarhie, in seara de inviere (VIDEO)

B1TV va aduce un program special cu ocazia sarbatorilor de Pasti. Postul nostru de televiziune va propune sa urmariti o editie speciala de la Patriarhia Romana, ce va fi difuzata in seara de Icir.

Marian Vanghelie face dezvaluiri despre noaptea alegerilor din 2009: Colegii de partid m-au tradat

Marian Vanghelie face dezvaluiri uimitoare despre noaptea alegerilor din 2009, atunci cand a fost ales presedintele Traian Basescu. Fostul primar al Sectorului 5 spune ca a fost tradat de colegii de.

Calin Popescu-Tariceanu, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vom discuta in coalitie liniile de actiune

Copresedintele ALDE si presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi seara, ca liniile de actiune ale unei posibile comisii de ancheta referitoare la alegerile prezidentiale din anul 2009 vor.

Generalul Dumitru Iliescu, dezvaluiri despre alegerile prezidentiale din 2009. Au ajuns la mine anumite informatii. Se discuta ca Basescu ar putea pierde

Generalul Dumitru Iliescu, fost sef SPP, a confirmat, joi, la Antena 3, dezvaluirea lui Dan Andronic privind alegerile prezidentiale din 2009. Au ajuns la mine anumite informatii privind.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )