Libnet.ro
UNICEF

05:00

Editie Speciala: Epopeea imobiliara a lui Traian Basescu, din 1980 pana in prezent

Antena3 Antena3,
Editie Speciala: Epopeea imobiliara a lui Traian Basescu, din 1980 pana in prezent

Oana Stancu a prezentat, in Editia Speciala de duminica seara, de la Antena 3, epopeea imobiliara a lui Traian Basescu, care surprinde slabiciunea presedintelui pentru locuinte de la stat. 1980: Apartament. continuă pe Antena3

Strategul lui Traian Basescu din 2004, campanie pentru liberalul Klaus Iohannis

Inca o legatura intre Traian Basescu si Klaus Iohannis iese la iveala. Strategul lui Basescu a aparut pe scena alaturi de Klaus Iohannis, sambata, la lansarea acestuia din Piata Victoriei. Felix Tataru.

Editie Speciala: Unde se duce Basescu cand se duce. Tun de 4,5 milioane de euro de la stat

Oana Stancu a prezentat, in Editia Speciala de duminica seara, de la Antena 3, unde planuieste presedintele Traian Basescu sa se retraga, la final de mandat, din moment ce Vila Dante a devenit.

Traian Basescu: Antena 3 ma sperie

Traian Basescu da lectii de anticomunism la congresul PNTCD. Sustine ca a reincecat sa refaca partidul pe care chiar el l-a distrus si sa aplice ce a invatat de la Corneliu Coposu. Traian Basescu nu a.

Traian Basescu ii face campanie Elenei Udrea la carciuma

Traian Basescu si Elena Udrea petrec impreuna intr-o berarie din zona de nord a capitalei. Asta dupa ce ieri au fost tot impreuna la congresul taranistilor, unde Traian Basescu i-a facut.

Bercea Mondialu: ,,Banii erau pentru Traian Basescu

Sandu Anghel a fost dus joi la Judecatoria Pitesti, unde avea termen intr-un alt proces, in care a cerut schimbarea regimului de detentie, iar inainte de intrarea in sala de judecata, el a spus ca sacii de bani pe care i-a dat lui Mircea Basescu erau pentru Traian Basescu. Avocatul lui Bercea, Pavel Abraham, sustine ca clientul sau are de spus multe lucruri despre multe persoane importante pe care le-a cunoscut.

Madalin Voicu: Suntem obligati sa il pedepsim pe Traian Basescu asa cum merita

Madalin Voicu, deputat PSD, a comentat, in direct la Antena 3, iesirea la bere a presedintelui Traian Basescu, alaturi de protejata sa, Elena Udrea. Probabil ca noi ne inflamam prea tare. Dupa.

UPDATE. Traian Basescu, la o berarie in Herastrau, cu Boc si Udrea, dupa marsul PMP. Udrea: Presedintele va fi prezent la lansarea programului meu politic

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit,duminica, dupa marsul PMP, cu Elena Udrea si Emil Boc, la o berarie din parcul Herastrau, transmite Mediafax. Seful statului s-a fotografiat alaturi de mai multi clienti ai localului.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu liderii PMP si Emil Boc (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, duminica, cu liderii PMP, dar si fostul premier Emil Boc la o berarie din parcul bucurestean Herastrau. Seful statului a fost invitat la o cafea dupa marsul.

Traian Basescu, la o berarie din Parcul Herastrau, alaturi de liderii PMP si Emil Boc

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, duminica, la o berarie din Parcul Herastrau, cu liderii PMP, intre care si Elena Udrea, seful statului, care a venit insotit de fostul premierul Emil Boc, fotografiindu-se alaturi de numerosi clienti ai localului.

Traian Basescu, la o berarie in Herastrau, cu Boc si Udrea, dupa marsul PMP

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit,duminica, dupa marsul PMP, cu Elena Udrea si Emil Boc, la o berarie din parcul Herastrau, transmite Mediafax. Seful statului s-a fotografiat alaturi de mai multi clienti ai localului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )