Libnet.ro
UNICEF

07:30

Educatia ramane fara ministru. Interimatul Rovanei Plumb expira astazi

Antena3 Antena3,
Educatia ramane fara ministru. Interimatul Rovanei Plumb expira astazi

Educatia ramane de astazi fara ministru. Interimatul Rovanei Plumb la Educatie expira, dupa cele 45 de zile in care a exercitat aceasta functie. Premierul Viorica Dancila i-a trimis presedintelui Iohannis. continuă pe Antena3

Educatia ramne fara ministru - Mandatul Rovanei Plumb expira vineri. Care sunt scenariile

Mandatul de ministru interimar al Educatiei, Rovana Plumb, se incheie vineri, dupa ce au expirat cele 45 de zile in care poate exercita aceasta functie. Presedintele Klaus Iohannis a primit o propunere de ministru plin, pe Ecaterina Andronescu, insa a decis sa amane decizia, pana se lamureste, potrivit Mediafax.

Ministerul Educatiei ramane fara ministru: Mandatul de interimar al Rovanei Plumb expira vineri

Mandatul de ministru interimar al Educatiei, Rovana Plumb, se incheie vineri, dupa ce au expirat cele 45 de zile in care poate exercita aceasta functie. Presedintele Klaus Iohannis a primit o propunere de.

Astazi se incheie mandatul Rovanei Plumb la Ministerul Educatiei. Cine ar prelua conducerea portofoliului pana la numirea noului ministru

Mandatul de ministru interimar al Educatiei al Rovanei Plumb se incheie vineri, dupa ce expira cele 45 de zile in care poate exercita aceasta functie. Pana la numirea noului ministru, cel mai probabil atributiile vor fi preluate de un secretar de stat din cadrul institutiei, dupa cum au explicat pentru Adevarul chiar reprezentantii Ministerului Educatiei.

Iohannis ne lasa fara ministru la Educatie, dar are un motiv bun

In cazul in care ai urmarit stirile din ultimele zile, Dragnea a inceput o remaniere a guvernului Dancila, dar Iohannis ii cam pune bete in roate. in ultimele saptamani, s-a discutat destul de mult despre remanierea guvernului Dancila, avand in vedere gradul ostentativ de ineficienta al unora dintre ministri. Situatia a devenit atat de grava, [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )