Libnet.ro
UNICEF

06:00

O educatoare din Bucuresti, decorata de Traian Basescu.

România Liberă România Liberă,
O educatoare din Bucuresti, decorata de Traian Basescu.

Educatoarea Elena Gh. Constantin a fost decorata, vineri, de presedintele Traian Basescu pentru intreaga cariera. In semn de inalta apreciere pentru indelungata sa cariera dedicata educarii tinerelor generatii, pentru daruirea si profesionalismul de care a dat dovada in slujba Scolii romanesti, impunandu-se ca un model de excelenta pedagogica, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a conferit Medalia Meritul pentru Invatamant Clasa a III-a doamnei Elena Gh. Constantin, educatoare . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu a decorat o educatoare, care i-a trimis un memoriu Ecaterinei Andronescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de decorare a unei educatoare din Bucuresti, care i-a trimis un memoriu senatorului Ecaterina Andronescu, in care se intreba daca, dupa o viata dedicata educatiei, nu ar fi normal sa ii fie recunoscute meritele.

Traian Basescu: Ponta a mintit cand a afirmat ca procurorul Lucian Papici este implicat in cercetarea tranzactiei fiicei mele Ioana Basescu

Presedintele Traian Basescu spune, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Ponta a mintit cand a afirmat ca procurorul Lucian Papici este implicat in cercetarea tranzactiei fiicei mele Ioana Basescu. Traian Basescu scrie ca DNA desfasura o ancheta in judetul Calarasi dinainte cu un an ca fiica mea Ioana Basescu sa cumpere un teren in acelasi judet, demonstrind astfel ca presupusa implicare a procurorului Papici in tranzactia imobiliara este falsa. Presedintele sustine ca, prin declansarea controversei publice privind cumpararea terenului din Calarasi, Ponta impreuna cu trustul turnatorului dovedit Dan F. Voiculescu a incercat implicarea familiei mele intr-un nou fals scandal.

Raspunsul publicatiei New Europe privind acuzatiile lui Traian Basescu

New Europe a publicat recent un articol care denunta regimul despotic si autocrat al presedintelui Traian Basescu. Ca urmare a acestui articol, Traian Basescu a atacat din nou trustul Intact, sugerand faptul ca.

Bruxelles-ul i-a facut lui Traian Basescu o mare nedreptate

La Bruxelles, Traian Basescu o primit o lovitura nedreapta, in absenta. Cu citeva minute in urma, Jose Barroso, Victor Ponta si Iurie Leanca au anuntat un mare triumf pentru Republica Moldova: Comisia Europeana va recomanda ridicarea vizelor pentru cetatenii moldoveni care circula in UE. Cei trei au subliniat si marele ajutor energetic dat de Romania pentru Republica Moldova. Victor Ponta a fost validat astfel simbolic drept omul care aduce vesti bune pentru moldoveni. Desi toate aceste vesti bune sint munca de zece ani a lui Traian Basescu, proiectul sau de suflet. Absenta sa de la Bruxelles in acest moment este pur si simplu o mare nedreptate facuta de Comisia Europeana.

Traian Basescu: Ponta, daca vrei dispute, discuta-le cu mine, nu cu fiica mea! Nu a existat nicio legatura intre achizitia facuta de Ioana Basescu si procurorul Papici

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca nu exista nicio legatura intre ancheta DNA si achizitia terenului din Calarasi facuta de fiica sa cea mare, Ioana Basescu, el spunand ca.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: Si-a luat rostopasca? Paducelul?

Mircea Badea a comentat, luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei, mai multe afirmatii facute de Traian Basescu la un post de televiziune. Baiatul asta e din ce in ce mai dus. Eu cred ca Traian Basescu.

Dan Fatuloiu pleaca din Ministerul Afacerilor Interne - decret semnat de Traian Basescu

Seful Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, Dan Fatuloiu, isi inceteaza raporturile de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne, in urma unui decret semnat vineri de presedintele Traian Basescu.

Cunostintele pe care le-ar avea Marin Condescu la Traian Basescu si Victor Ponta, invocate in referatul procurorului/ Seful CA al Pandurii Targu Jiu l-ar fi sustinut pe presedinte la referendumurile pentru suspendare

Cunostintele pe care le-ar avea presedintele CA al Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, la Traian Basescu si la Victor Ponta, dar si la alti politicieni si sefi din Politie sunt invocate in referatul de propunere de arestare preventiva a acestuia, inaintata instantei de Parchetul Tribunalului Gorj.

Premierul moldovean i-a multumit lui Traian Basescu pentru sustinerea cauzei tarii sale

PremierulRepublicii Moldova, Iurie Leanca, a fost primit, joi seara, la Palatul Cotroceni, multumindu-i presedintelui Traian Basescu pentru sustinerea cauzei tarii sale. Presedintele Romaniei i-a readus.

Traian Basescu si Iurie Leanca s-au intalnit in preajma summitului de la Vilnius: Mizati pe sprijinul onest al Romaniei in toate procesele ce urmeaza

Presedintele Romaniei Traian Basescu s-a intalnit in aceasta seara cu premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, urmand ca maine premierul Victor Ponta sa-l insoteasca pe omologul sau, la Bruxelles, pentru a discuta despre agenda europeana pentru Republica Moldova.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )