Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un efect mai putin dorit al scaderii ratei dobanzii?

Hotnews Hotnews,
 Un efect mai putin dorit al scaderii ratei dobanzii?

Nu orice rata reala de crestere economica, oricat de mare, este benefica. Sunt doi indicatori cu care masuram adecvarea cresterii. Unul este rata potentiala de crestere gP). Comparativ cu aceasta rata, rata actuala de crestere gA) ar trebui sa fie egala sau mai mare. Situatia gA = gP este necesara atunci cand nivelul PIB actual YA) este egal cu nivelul PIB potential YP), pentru a asigura mentinerea inflatiei la nivelul dorit tinta). Daca, totusi, YA YP, este de dorit ca ierarhia dintre cele doua rate sa fie gA gP, pentru a reduce somajul cat mai repede si, implicit, pentru a creste productia YA la nivelul YP. continuă pe Hotnews

Topul celor mai putin influente personalitati din 2014: Bono si Barack Obama ocupa primele doua pozitii

Revista GQ a intocmit topul celor mai putin influente personalitati ale anului 2014, printre cei inscris pe lista numarandu-se Bono, presedintele american Barack Obama, actorul Shia LaBeouf sau regizorul Woody Allen.

Adriana Istrate, prima romanca invingatoare intr-un ultramaraton de 100 km: A terminat cursa din Antarctica in mai putin de 24 de ore!

Romanca Adriana Istrate este singura participanta la ultramaratonul de 100 de kilometri din Antarctica care a reusit sa termine cursa in mai putin de 24 de ore. Tanara a terminat cursa Antarctic Ice Marathon cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )