Libnet.ro
UNICEF

05:00

Efecte adverse ale vaccinului AstraZeneca. Peste 100 de cadre medicale au trecut prin clipe cumplite

Playtech Playtech,
Efecte adverse ale vaccinului AstraZeneca. Peste 100 de cadre medicale au trecut prin clipe cumplite

Noul vaccin AstraZeneca se pare ca are efecte secundaer in mai multte cazuri de persoane vaccinate. Conform presei franceze, 149 de ingrijitori au dezvoltat reactii adverse dupa ce au primit vaccinul AstraZeneca. Reactii adverse dupa administrarea vaccinului AstraZeneca Potrivit cifrelor Agentiei Nationale pentru Siguranta Medicamentelor publicate joi seara, 149 de ingrijitori au dezvoltat sindrom gripal . continuă pe Playtech

VALERIU GHEORGHITA: Peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani, programate pentru vaccinare anti-COVID

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a informat, astazi, ca peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani sunt programate pentru imunizare.

iPS Teodosie a participat la o procesiune cu peste 100 de persoane

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie, a participat, astazi, la o procesiune cu ocazia Sfantului Haralambie, in municipiul Constanta, el fiind insotit de peste 100 de persoane, preoti si credinciosi.

Maraton la inscrierile pentru imunizare: Peste 80.000 de romani s-au programat, intr-o singura zi, pentru administrarea vaccinului AstraZeneca

Miercuri, la 12:30, in platforma de programare pentru vaccinarea anti-COVID au fost activate noile cabinete pentru administrarea serului produs de AstraZeneca, iar pana la ora 20. 00 peste 80. 000 de oameni s-au inscris pentru imunizare.

Accident in lant in SUA. Peste 100 de masini implicate, cinci morti

Accident in lant in Texas, in urma unui carambol cu 100 de vehicule. Cinci oameni au muritsi alte cateva zeci au fost ranite pe o autostrada interstatala inghetata, informeaza News. Mike Drivdahl,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )