Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce efecte avea cea mai cumplita arma inflamabila din secolul XX. A fost interzisa in 1980

Adevărul Adevărul,
Ce efecte avea cea mai cumplita arma inflamabila din secolul XX. A fost interzisa in 1980

Substantele inflamabile s-au numarat printre cele mai cumplite arme folosite in istorie. Nu neaparat cele mai mortale, dar cele mai traumatizante si terifiante. Printre acestea, un loc fruntas l-a ocupat napalmul, focul lichid care a ingrozit lumea, interzis inca din anul 1980 in orice conflict armat. continuă pe Adevărul

Coronavirus, posibil sa devina cea mai mare ingrijorare macro din ultimul deceniu

Pietele asiatice au scazut ieri pe fondul raspandirii coronavirusului in intreaga lume, dar si pe fondul advertis and 172;mentelor autoritatilor din sanatate care sustin ca guvernele nu sunt pregatite pentru focar, conform AFP.

Wall Street deschide in scadere puternica si pare sa se indrepte spre cea mai proasta saptamana de la criza din 2008

UPDATE 20:20 Wall Street a recuperat din pierderi: Dow Jones Industrial Average era in scadere cu 230 de puncte 0,8%) la jumatatea zilei de tranzactionar, SP 500 scadea cu 0,8% iar Nasdaq cu -1%.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din istorie pe fondul temerilor cauzate de coronavirus

Actiunile din SUA au inregistrat noi scaderi, joi, in timp ce Covid-19 continua sa se raspandeasca in zeci de tari. Indicele SP 500 a avut partea de cea mai neagra zi din 18 august, 2011, iar analistii anticipeaza ca bursele vor avea cea mai grea saptamana de la criza financiara.

CORONAVIRUS. Pietele de capital au suferit cea mai neagra saptamana de la criza din 2008. Indicele Dow Jones, cea mai puternica scadere din istorie

Pietele financiare globale au suferit joi a sasea zi de pierderi consecutive pe fondul temerilor ca raspandirea coronavirusului va influenta economia globala. in SUA, Dow Jones a inregistrat cea mai puternic.

Wall Street deschide din nou pe rosu si se orienteaza spre cea mai proasta saptamana de la criza din 2008

Bursa din New York a deschis din nou pe rosu, vineri, pe fondul temerilor legate de noul coronavirus: Dow Jones scadea cu 3,06% iar Nasdaq cu 3,46%, scrie AFP.

Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu

Liviu Varciu va fi din nou tata, Anda Calin aducandu-i pe lume o alta fericire. Baiat sau fata? Ce va avea vedeta Antena 1? Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu Liviu Varciu are o fata, Carmina, in varsta de 17 ani, din relatia cu Amy Teiceanu. Din .

Cea mai fiabila masina second-hand. Marca cea mai cautata de romani

Studiile recente arata care este marca adorata in randul romanilor care opteaza pentru o masina second hand. Ce masini sunt in topul cautarilor arata o analiza furnizata chiar de catre mecanici si de cumparatori. Ce este pe placul soferilor din Romania? Ce marca de masina second hand cauta romanii? Un clasament al masinilor second hand .

Actiunile globale au inregistrat cea mai slaba saptamana de la criza financiara din 2008. Indicele principal al BVB a pierdut aproape 8%

Tari de pe trei continente au raportat primele cazuri de coronavirus vineri, in timp ce lumea se pregateste de o pandemie, iar investitorii au aruncat actiuni in asteptarea unei recesiuni la nivel global, scrie Reuters. Pretul actiunilor a inregistrat cea mai slaba saptamana de la criza financiara din 2008, deoarece virusul a creat o perturbare pe lanturile internationale de transport si aprovizionare in SUA si in zona euro.

CONFERINTA CODUL INSOLVENTEI NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL: 2019 a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani

Anul trecut a fost un an al provocarilor atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru practicienii in insolventa Numarul insolventelor din economia noastra s-a diminuat cu 22% in 2019, potrivit datelor Coface Romania, spune doamna Nicoleta Munteanu, Partener EURO Insol SPRL, care mentioneaza ca aceasta evolutie a adus cea mai mare scadere a numarului de insolvente din ultimii zece ani.

Oficial OMS, despre epidemia de coronavirus: Ceea ce se intampla in afara Chinei este cea mai mare preocupare a noastra

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca restul lumii - nu China - este acum cea mai mare ingrijorare cand vine vorba despre epidemia de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )