Libnet.ro
UNICEF

17:30

Efectele crizei coronavirus. Concertul Boney M de la Sala Palatului a fost anulat, precum si toate evenimentele lunii

Adevărul Adevărul,
Efectele crizei coronavirus. Concertul Boney M de la Sala Palatului a fost anulat, precum si toate evenimentele lunii

Directorul Salii Palatului, Adrian Costache, a confirmat ca show-ul pe care trupa Boney M il avea programat pentru 8 martie a fost anulat, la fel si toate evenimentele din aceasta luna, in contextul masurilor dispuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Concertul trupei Boney M de la Sala Palatului a fost reprogramat in contextul raspandirii coronavirusului

Concertul trupei Boney M, care era programat pentru 8 martie la Sala Palatului, a fost reprogramat pentru luna septembrie, dupa ce Ministerul Afacerilor Interne a interzis activitatile care implica mai mult de 1000 de persoane pentru a preveni raspandirea coronavirusului pe teritoriul Romaniei, dupa ce 13 persoane au fost testate pozitiv.

Efectele crizei coronavirus. Anularea Salonului de Carte Bookfest Timisoara 2020

Consiliul Director al Asociatiei Editorilor din Romania a analizat situatia creata de anuntul autoritatilor, de pe 8 martie, privind interzicerea adunarilor publice de mai mult de 1000 de persoane, in intreaga tara, si a decis anularea celei de-a noua editii a Salonului de Carte Bookfest Timisoara, programata in perioada 12 15 martie.

Efectele crizei Coronavirus: FRF a reactionat dupa anuntul Guvernului. Cum fenteaza Rapidul noile reguli si cum e afectata nationala U21

Federatia Romana de Fotbal a reactionat prompt dupa decizia Guvernului Romaniei de a interzice manifestatiile publice cu mai mult de 1. 000 de participanti. Astfel, la zeci de minute dupa anuntul lui Raed Arafat, FRF a anuntat caa sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competitiile pe care le organizeaza.

Coronavirus: Toate spectacolele din martie de la Sala Palatului, amanate sau anulate. Primul concert amanat, cel al Boney M Lista completa

Toate cele 11 spectacole programate la Sala Palatului pana la 31 martie au fost anulate sau amanate in urma interzicerii evenimentelor cu peste 1. 000 de participanti, pentru a evita raspandirea coronavirusului. Primul concert amanat este cel al trupei Boney M, programat pentru duminica seara.

Sala Palatului anuleaza toate evenimentele programate pana in 31 martie. Concertul aniversar Boney M de duminica, reprogramat pentru 20 septembrie

Toate evenimentele programate la Sala Palatului, intre 8 si 31 martie, se amana sau, dupa caz, se anuleaza. in conformitate cu Hotararea nr. 6 din 06. 2020 emisa de Grupul de suport tehnico-stiintifc.

Sala Palatului anuleaza toate spectacolele din luna martie din cauza coronavirusului

Spectacolele programate la Sala Palatului pana pe data de 31 martie au fost amanate sau anulate dupa anuntul facut de catre Raed Arafat, pentru a evita raspandirea coronavirusului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )