Libnet.ro
UNICEF

15:30

Efectul Brexit. Marea Britanie nu mai face parte dintre primele cinci economii globale. A fost devansata de Franta

Adevărul Adevărul,
Efectul Brexit. Marea Britanie nu mai face parte dintre primele cinci economii globale. A fost devansata de Franta

Ministrul de Finante britanic, Philip Hammond, a recunoscut ca tara sa nu mai face parte dintre primele cinci economii globale, scrie The Independent, care subliniaza ca ultimele date publicate de Fondul Monetar International arata ca Franta a devansat Marea Britanie in clasamentul din acest an al economiilor globale. continuă pe Adevărul

Tanarul roman premiat cu Diploma Ambasadorului. A fost declarat cel mai bun student roman din Marea Britanie

Andrei Margeloiu 20 de ani), student in anul II la Facultatea de Informatica din cadrul University College London UCL), a fost desemnat cel mai bun student roman din Marea Britanie.

Bancile din Marea Britanie vor sustine Libor pana in 2021

Autoritatea de reglementare a pietei financiare din Marea Britanie FCA) a confirmat ca toate cele 20 de banci au fost de acord sa sprijine pana in 2021 Libor London Interbank Offered Rate) - rata dobanzii practicata pe piata londoneza - si sa dezvolte un indicator cu un grad mai mare de incredere, transmite Bloomberg.

O adolescenta din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare pe viata

O fata de 16 ani din Marea Britanie, care are probleme psihice, a fost condamnata la inchisoare pe viata cu posibilitatea de eliberare conditionata, dar nu mai repede de cinci ani, dupa ce a ucis o fetita.

Vladimir Putin s-a incoronat tar al petrolului. Cum a ajuns liderul de la Kremlin sa traga sforile in OPEC, cartel din care Rusia nici nu face parte

Timp de mai mult de jumatate de secol, ministrul energiei din Arabia Saudita a putut misca pietele cu cateva cuvinte bine alese despre ce ar putea decide OPEC la urmatoarea intalnire, generand profituri de milioane daca nu miliarde de dolari pentru cei cu informatii din interior. Aceasta epoca s-a terminat. Desi intrunirile OPEC inca influenteaza pietele, nu vocea Arabiei Saudite este cea care conteaza cel mai mult, ci a unui ne-membru al cartelui: a Rusiei, sau - ca sa fim mai exacti cea a lui Vladimir Putin, noteaza Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )