Libnet.ro
UNICEF

13:00

Efectul deciziei CCR: Nu e nevoie de declaratie pe propria raspundere pentru iesirea din localitate, mall-urile raman inchise

Antena3 Antena3,
Efectul deciziei CCR: Nu e nevoie de declaratie pe propria raspundere pentru iesirea din localitate, mall-urile raman inchise

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca ordonanta de urgenta care reglementeaza starea de alerta e constitutionala, cu conditia ca drepturile si libertatile cetatenilor sa nu fie ingradite printr-o noua ordonanta de urgenta, ci printr-o lege organica. Prin urmare, nu va mai fie nevoie de o declaratie pe proprie raspundere pentru a circula in afara localitatii. insa terasele vor ramane inchise. De asemenea, toate masurile anuntate de Klaus Iohannis vor intra in vigoare. continuă pe Antena3

Efectul deciziei CCR: Nu mai e nevoie de declaratie pentru a iesi din localitate. Terasele si mall-urile raman inchise

CCR a decis: ordonanta de urgenta care reglementeaza starea de alerta e constitutionala, cu o conditie - drepturile si libertatile cetatenilor sa nu fie ingradite printr-o noua ordonanta de urgenta, ci printr-o lege organica. Prin urmare, nu va mai fie nevoie de o declaratie pe proprie raspundere pentru a circula in afara localitatii. insa terasele vor ramane inchise. De asemenea, toate masurile anuntate de Klaus Iohannis vor intra in vigoare.

Instanta suprema instituie noi reguli de acces in salile de judecata. Justitiabilii vor completa o declaratie pe propria raspundere

Accesul publicului la inalta Curte de Casatie si Justitie se va face dupa data de 15 mai in baza unei declaratii pe propria raspundere privind riscurile asociate raspandirii noului coronavirus, iar pe durata a prezentei in instanta oamenii vor fi obligati sa poarte masti de protectie si sa respecte regulile de distantiere.

Ce spune Orban despre declaratia pe proprie raspundere dupa data de 15 mai

Autoritatile nu au hotarat daca dupa 15 mai vom mai avea nevoie sau nu de declaratia pe propria raspundere. Cel putin asa a anuntat azi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Vom avea doua variante ale declaratiei pe propria raspundere dupa data de 15 mai

Premierul Ludovic Orban admite ca declaratia pe propria raspundere ar putea fi completata si dupa 15 mai de cei care parasesc localitatea.

Premierul admite ca declaratia pe propria raspundere poate fi completata si dupa 15 mai

Premierul Ludovic Orban admite ca este posibila mentinerea, dupa data de 15 mai, a declaratiei pe proprie raspundere pentru persoanele care parasesc localitatea de domiciliu.

Marcel Vela vorbeste despre ce se va intampla cu declaratiile pe propria raspundere dupa 15 mai

Desi mai sunt doar 5 zile pana la momentul iesirii din starea de urgenta, masurile de restrictie care se vor mentine in continuare sunt inca o dilema, inclusiv pentru ministrul Marcel Vela.

Declaratia pe propria raspundere ramane valabila si dupa 15 mai. Iohannis explica in ce situatii

Presedintele Romaniei a facut marti cateva precizari legate de incheierea starii de urgenta pe 15 mai si intrarea in alta forma de organizare tipica pentru situatii de epidemii si anume starea de alerta. Ce a spus Klaus Iohannis despre necesitatea declaratiei pe proprie raspundere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )