Libnet.ro
UNICEF

05:45

EFFAS: Cea mai importanta problema a Greciei este coruptia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EFFAS: Cea mai importanta problema a Greciei este coruptia

Cea mai importanta problema a Greciei nu este reprezentata de costuri, ci de coruptie, in conditiile in care tara se situeaza, din punct de vedere al unui clasament in ceea ce priveste coruptia, la un nivel similar cu state din Africa, iar, pe de alta parte, nu a existat nicio urma de disponibilitate din partea Guvernului grec de a rezolva problemele, a declarat, ieri, vicepresedintele The European Federation of Financial Analysts Societies EFFAS), Friedrich Mostbock, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Volvo isi pastreaza titlul de cea mai sigura masina

Volvo si-a creat un renume, acum multi ani, pentru faptul ca masinile sale sunt extrem de sigure, asta chiar dinainte ca siguranta pasagerilor sa fie la moda. De atunci insa, mai multe companii auto au inceput sa dea mai multa importanta acestui capitol, iar compania suedeza a intrat intr-o oarecare criza de identitate. Valoarea cea [] Volvo isi pastreaza titlul de cea mai sigura masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tinta de acoperire a populatiei cu televiziune digitala terestra pentru acest an ar putea sa nu fie atinsa: Cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania este contestata la CNSC

Cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, este in prezent contestata la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC), au precizat pentru HotNews. ro oficialii Societatii Nationale de Radiocomunicatii SNR/Radiocom). Dupa esecul unei licitatii de peste 120 milioane de euro, soldata cu demiterea directorului general, Gabriel Grecu, SNR a relansat in luna mai 2015 licitatia pentru implementarea unei retele nationale de televiziune digitala terestra, care ar urma sa concureze platformele TV prin cablu si satelit.

Cea mai violenta tara din lume. Nimeni nu iese din casa dupa lasarea noptii

Honduras este cea mai violenta tara din lume, iar orasul San Pedro Sula este capitala mondiala a crimei. Numarul extrem de mare de crime din San Pedro Sula este cauzat de conflictele generate de traficul de droguri.

Cum traiesc trei clujeni cea mai mare aventura automobilistica a planetei. Cu Loganul, pana in Mongolia si inapoi, cale de 26.000 de kilometri

Cea mai mare aventura automobilistica a planetei, asa cum este numit Raliul Mongoliei, i-a inspirat pe trei programatori sa parcurga 26. 000 de kilometri din Cluj si pana in Ulan Bator si retur la bordul unei Dacia Logan. O aventura este aventura numai cand lucrurile merg prost, este motto-ul expeditiei.

Noul Clubman, cea mai lunga masina construita de Mini

Salonul auto de la Frankfurt pare sa fie Mecca SUV-urilor. Mini, compania de sub umbrela BMW, pare sa nu fie prea hotarata daca vrea sa intre in lupta masinilor mari, sau nu. Totusi, lanseaza noul model Clubman, care nu este nici cal, nici magar. Mini Clubman pastreaza designul intregii game de masini, dar este totusi [] Noul Clubman, cea mai lunga masina construita de Mini Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Porsche ar putea lansa cea mai frumoasa masina electrica

La Salonul Auto de la Frankfurt, cei de la Porsche au prezentato masina care ar putea concura pe viitor cu cele mai performante modele Tesla. Atunci cand vorbim de masini electrice, Porsche nu este prima companie care ne vine in gand. in ciuda acestui lucru, germanii par a avea planuri foarte mari pentru viitor. Si [] Porsche ar putea lansa cea mai frumoasa masina electrica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

UE Boom 2 cea mai buna boxa Bluetooth a devenit mai buna

Considerata de multi ca fiind cea mai buna boxa Bluetooth din lume, UE Boom a primit un update important zilele trecute sub forma UE Boom 2. Daca erati in cautarea unei boxe Bluetooth de calitate, veti fi placut impresionati la aflarea vesti ca una dintre cele mai bune astfel de gadgeturi a devenit subit mai [] UE Boom 2 cea mai buna boxa Bluetooth a devenit mai buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

in 2015 s-a inregistrat cea mai calda luna august de pe Terra din ultimii 135 de ani

Ultima luna a verii din acest an a fost cea mai calduroasa inregistrata vreodata pe planeta de la inceputul monitorizarii temperaturilor in 1880, a declarat joi agentia americana pentru cercetare oceanica.

Cea mai ieftina conserva pentru iarna. Rosii uscate la soare, marinate in ulei de masline, un deliciu culinar din Baragan

Ca sa ne putem bucura de savoarea rosiilor, cele mai indragite si sanatoase legume, si in anotimpul hibernal, conservele de toamna sunt cea mai la indemana varianta. Pregatite in casa, legumele nu numai ca se pastreaza timp indelungat, ci sunt si adevarate medicamente pentru organism. Rosiile uscate natural la soare sunt o varianta ieftina si delicioasa pentru diverse feluri de mancare in timpul iernii.

Sobolewski propune listarea Postei Romane la bursa, dupa esecul privatizarii. Ar fi cea mai buna varianta de capitalizare pentru companie

Listarea Postei Romane pe piata de capital ar putea reprezenta cea mai buna varianta de capitalizare pentru companie, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), si fost presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )