Libnet.ro
UNICEF

12:00

Egalitate in finala Fed Cup dupa doua meciuri scurte

Online Sport Online Sport,
Egalitate in finala Fed Cup dupa doua meciuri scurte

Australia si Franta au incheiat la egalitatate prima zi a finalei Fed Cup de la Perth. continuă pe Online Sport

Finala Fed Cup produce socul sfarsitului de an din tenis: Caroline Garcia pierde primul meci din cariera fara sa fi castigat vreun ghem

Este egalitate perfecta intre Australia si Franta, la capatul primei zile de Fed Cup 1-1). Kristina Mladenovic 40 WTA) a batut-o la pas pe Ajla Tomljanovic 51 WTA), 6-1 6-1, in timp ce liderul mondial,.

incepe finala de Fed Cup, competitie de trista amintire Romania: Australia isi masoara fortele cu Franta, care mai ca a fost eliminata de o Simona Halep dezlantuita

Finala de Fed Cup incepe, sambata, la Perth. Alja Tomljanovic 51 WTA) din Australia si Kristina Mladenovic 40 WTA) din Franta vor deschide balul, urmand ca in a doua partida de simplu liderul mondial.

Programul finalei Fed Cup dintre Australia si Franta

Vineri a avut loc tragerea la sorti a meciurilor finalei Fed Cup din acest sezon, competitie in care Romania s-a oprit in semifinale.

Ashleigh Barty, dupa ce a invins-o cu 6-0, 6-0 pe Caroline Garcia: Cred ca e cel mai bun meci din viata mea

Ashleigh Barty, liderul mondial WTA, nu a lasat niciun ghem in duelul cu Caroline Garcia 6-0, 6-0), in urma caruia Australia a egalat Franta, 1-1, in finala Fed Cup de la Perth, si considera ca a reusit cel mai bun meci din viata ei, relateaza AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )