Libnet.ro
UNICEF

01:06

Egipt: Opt persoane au fost ranite in urma exploziei a doua bombe

B1 B1,
Egipt: Opt persoane au fost ranite in urma exploziei a doua bombe

Cel putin opt persoane au fost ranite in Egipt in explozia a doua bombe in apropierea unei moschei din Tanta, localitatea situata in Delta Nilului, potrivit unor responsabili din cadrul serviciilor medicale si. continuă pe B1

FOTO+VIDEO. Accident grav, intre un autobuz si un tramvai, in cartierul Vitan din Bucuresti. Mai multe persoane au fost ranite. Printre victime sunt si copii

Cel putin 10 persoane au fost ranite, luni, in cartierul Vitan din Bucuresti, in urma unui accident grav produs in urma coliziunii dintre un tramvai si un autobuz. Cinci ambulante SMURD au fost trimise la fata locului. A fost solicitata si o autospeciala de descarcerare.

Mai multe persoane au fost duse la spital dupa ce un autobuz a fost lovit de un tramvai, in Capitala

Zece persoane sunt ranite si au fost duse la spital, dupa ce un autobuz a fost lovit de un tramvai, luni dupa-amiaza, la intersectia Calea Vitan cu Soseaua Mihai Bravu din Bucuresti.

UPDATE 11 raniti in urma unui accident produs in Capitala. Un tramvai care ar fi ramas fara frane a fost lovit de un autobuz

Zece persoane au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie produs in Capitala intre un tramvai si un autobuz. Opt dintre acestea au fost transportate la spital. Potrivit primelor informatii accidentul s-a produs luni la pranz in intersectia Calea Vitan cu Soseaua Mihai Bravu din Bucuresti.

UPDATE Accident grav in Capitala: Un autobuz a fost lovit de un tramvai. Zece persoane sunt ranite

Zece persoane sunt ranite si au fost duse la spital, dupa ce un autobuz a fost lovit de un tramvai, luni dupa-amiaza, la intersectia Calea Vitan cu Soseaua Mihai Bravu, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile.

Bucuresti: Opt raniti, dupa ce un tramvai a intrat intr-un autobuz, intr-o intersectie din zona Vitan

Opt persoane au fost ranite in urma unui accident de tramvai produs intr-o intersectie din Capitala. Un tramvai a intrat in coliziune cu un autobuz la intersectia dintre Soseaua Mihai Bravu cu Calea.

Un autobuz a fost lovit de un tramvai in intersectie Vitan-Mihai Bravu; zece persoane au fost ranite

Zece persoane au fost ranite in accidentul rutier produs luni dupa-amiaza la intersectia Vitan-Mihai Bravu din Capitala. Acestea au fost transportate la spitalele Bagdasar-Arseni, Floreasca si Sf. Pantelimon si sunt in stare stabila.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )