Libnet.ro
UNICEF

18:30

Egipt - Primul deces din cauza coronavirusului pe continentul african. Bilant: 109.032 de cazuri in 99 de tari si teritorii, 3.792 de decese

Adevărul Adevărul,
Egipt - Primul deces din cauza coronavirusului pe continentul african. Bilant: 109.032 de cazuri in 99 de tari si teritorii, 3.792 de decese

Egiptul a anuntat duminica primul deces din cauza epidemiei cu noul coronavirus la Hurghada sud-est), primul pe continentul african, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri

Postasii au primit vineri, 6 martie, noi recomandari de la Ministerul Sanatatii cu privire la masurile de protectie necesare in cazul livrarii pensiilor si a corespondentei catre persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Astfel, pe langa echipamentul minim de protectie, constand in masti, ochelari de protectie, manusi si un dezinfectant pentru maini, postasii trebuie sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri fata de persoana izolata, a anuntat compania nationala de servicii postale.

Festivalul SXSW de tehnologie, muzica si film a fost anulat din cauza coronavirusului

Festivalul de muzica, tehnologie si film South by Southwest din Austin, Texas, a fost anulat, adaugandu-se unei liste din ce in ce mai mari de evenimente suspendate in intreaga lume din cauza ingrijorarilor cu privire la raspandirea epidemiei de coronavirus, anunta Mediafax, citand Reuters.

Prima companie aeriana care intra in faliment din cauza coronavirusului

Frica de coronavirus incepe sa faca ravagii si printre transportatorii aerieni, o companie intrand deja in faliment din cauza cererii tot mai mici de calatorii.

Fotbal: Strasbourg vs PSG, primul meci din Ligue 1 amanat din cauza coronavirusului

Meciul dintre Strasbourg si PSG, programat sambata, de la ora 18:30, in cadrul etapei a 28-a din Ligue 1, a fost amanat din cauza riscului de raspandire a coronavirusului, a anuntat Liga Profesionista de Fotbal din Franta, potrivit AFP.

Ce vor face patronii daca angajatii nu mai vin la munca din cauza coronavirusului

Patronii trebuie se se pregateasca temeinic pentru situatiile in care angajatii lor nu mai pot veni la serviciu din cauza coronavirusului, fie ca sunt in carantina sau izolare sau, pur si simplu, s-au luat astfel de masuri preventive.

Start bulversat in sezonul de MotoGP: situatie incredibila din cauza Coronavirusului

Sezonul 2020 de MotoGP ar fi trebuit sa inceapa in acest weekend 6-8 martie), insa din cauza Coronavirusului doar clasele inferioare vor concura conform programului.

Masurile luate de AJOFM Gorj pentru a sprijini persoanele care se afla auto izolate la domiciliu din cauza coronavirusului

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca AJOFM) Gorj a luat o serie de masuri venite in sprijinul persoanelor care se afla in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

Meciurile din Liga I se vor disputa cu portile inchise din cauza coronavirusului

Meciurile de fotbal din Liga I se vor disputa cu portile inchise incepand de duminica, 8 martie, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Stefan, din cauza raspandirii virusului COVID-19.

Alegeri locale 2020. PSD ii cere lui Orban sa amane consultarile din cauza coronavirusului

Alegeri locale 2020. PSD ii solicita premierului Ludovic Orban sa amane consultarile de marti pe tema alegerilor si sa schimbe tema de discutie, avand in vedere situatia raspandirii cazurilor de coronavirus din tara.

AGENTIILE DE PRESA: Operatorul aerian britanic Flybe si-a incetat activitatea din cauza coronavirusului

Operatorul aerian britanic Flybe si-a incetat joi activitatea, dupa prabusirea cererii, compania regionala care avea deja probleme financiare devenind prima victima importanta din sectorul corporativ a epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2515 seconds )