Libnet.ro
UNICEF

14:00

Egiptul, din nou o destinatie atractiva pentru romani

Antena3 Antena3,
Egiptul, din nou o destinatie atractiva pentru romani

Egiptul poate fi o destinatie de Paste chiar mai ieftina decat una petrecuta pe litoralul romanesc. Pare greu de crezut, dar pe langa piramide, Egiptul are multe de oferit si la preturi foarte bune. continuă pe Antena3

Confruntari violente in Franta. Vestele galbene au iesit din nou in strada

Protestele Vestelor galbene continua in Franta. Manifestantii au iesit din nou in strada sambata, in centrul orasului Toulouse. Confruntarile sunt violente, oamenii legii au folosit deja gaze.

Ministerul Culturii vrea sa cumpere, din nou, Cumintenia Pamantului. Suma uriasa pe care o pune in joc

Cumintenia Pamantului, sculptura realizata de Constantin Brancusi in 1907, este dorita, din nou, de autoritati. Dupa esescul Guvernului Ciolos de a o achizitiona prin donatii publice, si Guvernul Dancila ar vrea sa o cumpere de la proprietari. Ministrul Culturii a facut anuntul intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Victoria. Daniel Breaz a spus ca [] .

Victor Ponta nu exclude o revenire in fotoliul de premier: Poate a treia oara o sa fie si mai bine decat a doua

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, nu exclude o posibila intoarcere in fotoliul de premier de la Palatul Victoria. Fostul prim-ministru a declarat ca ar putea ajunge din nou in aceasta functie daca partidul.

Specialistii spun ca vopseaua pentru oua poate fi toxica. Pericolul la care ne supunem

Vopseaua de oua pe care o folosim in perioada sarbatorilor pascale ne poate imbolnavi, spun specialistii. 14 E-uri diferite se afla intr-un singur plic de vopsea. Cele mai sanatoase variante sunt cele.

Antena 3 cucereste din nou lumea: 6 medalii si 2 nominalizari la New York Festivals

Mihai Gadea si Mircea Badea se intorc diseara de la ora 21. 00 cu o editie eveniment. De ce nu-l da afara Iohannis pe Lazar, in ciuda atrocitatilor dovedite? Care este motivul ascuns pentru care o.

Situatia statului de drept in Romania, din nou in dezbaterea Parlamentului European, luni

Parlamentul European va dezbate luni, la Strasbourg, alaturi de Comisia Europeana, situatia statului de drept in Romania. Dezbaterea are loc la cererea grupului PPE, care spune ca ultima campanie impotriva candidatului favorit al PE pentru functia de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi, este inacceptabila intr-un stat membru UE, iar institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane. De asemenea, dezbaterea are loc in contextul tentativelor de adoptare a ordonantelor de urgenta privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare.

Huawei sustine ca echipamentele sale sunt sigure si respinge din nou acuzatiile SUA

Huawei Technologies a reiterat ca echipamentele sale de telecomunicatii sunt la fel de sigurare ca ale altor producatori si a criticat guvernul american pentru ca incearca sa intoarca impotriva sa guvernele aliate, transmite Reuters.

Statul de drept din tara noastra, din nou in atentia Parlamentului European

Situatia statului de drept din tara noastra va fi dezbatuta din nou de catre parlamentarii europeni. Dupa ce, in 13 noiembrie 2018, deputatii europeni au adoptat o rezolutie extrem de critica la adresa autoritatilor de la Bucuresti in care au indicat masurile de urmat pentru a reintra in criteriile care definesc un stat de drept conform Tratatului Uniunii Europene, ei vor relua aceasta tema, in urma asalturilor din ultima vreme pe care puterea politica din tara noastra le-a avut la adresa sistemului judiciar si la independenta justitiei.

Tariceanu anunta din nou ca ALDE nu va participa la consultarile de la Cotroceni

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, in aceasta seara, ca presedintele Klaus Iohannis nu a chemat partidele la consultari, ci le-a chemat pentru a le informa, motiv pentru care ALDE nu va participa la spectacolul mediatic de la Cotroceni.

Curtea Constitutionala a amanat din nou dezbaterea pe completurile de trei judecatori pentru 19 aprilie

O noua amanare la Curtea Constitutionala a deciziei privind completurile specializate de la instanta suprema. Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate,Liviu Dragnea fiind principalul beneficiar, conform HotNews.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )