Libnet.ro
UNICEF

00:07

Egiptul face primii pasi pentru construirea unei retele feroviare de 1.000 km de linii de mare viteza

Hotnews Hotnews,
 Egiptul face primii pasi pentru construirea unei retele feroviare de 1.000 km de linii de mare viteza

Egiptul a semnat un memorandum de intelegere cu Siemens Mobility pentru constructia in mai multe etape a unei retele feroviare ce ar putea ajunge sa aiba 1. 000 km, cu costuri totale de 23 miliarde dolari. Daca planurile vor deveni realitate, Egiptul va deveni a doua tara africana cu trenuri de mare viteza, dupa Maroc. continuă pe Hotnews

IMPACT Developer and Contractor a obtinut certificatul de urbanism pentru construirea unei gradinite in ansamblul Boreal Plus, in Constanta

IMPACT Developer and Contractor a obtinut de la Primaria Municipiului Constanta certificatul de urbanism pentru construirea unei gradinite in cadrul ansamblului premium Boreal Plus, dezvoltat in nordul Constantei. Investitia dezvoltatorului va fi de 690. 000 Euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Florin Roman solicita primii pasi pentru inlocuirea Avocatului Poporului:Renate Weber se pregateste sa plece acasa!Nici nu a fost unealta politica a PSD!

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a solicitat, miercuri, in plenul Parlamentului, convocarea Comisiilor juridice pentru a lua in dezbatere cererea liberalilor de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. Ulterior, acesta a anuntat pe Facebook ca Renate Weber se pregateste sa plece acasa, adaugand ironic - o doamna! un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu il mai meritam.

PNL, noi pasi pentru revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: Stimati colegi din coalitie, propunem o noua numire? Convocam o sesiune extraordinara a Parlamentului?

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a solicitat miercuri, in plenul Parlamentului, convocarea Comisiilor juridice pentru a lua in dezbatere cererea liberalilor de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al.

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis .

Reactorul 1 al centralei nucleare de la Cernavoda, oprit pentru remedirea unei defectiuni

Reactorul 1 al centralei nucleare de la Cernavoda va fi oprit in noaptea de vineri spre sambata, din cauza unei defectiuni la circuitul tehnologic clasic. Defectiunea aparuta si lucrarile de remediere nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )