Libnet.ro
UNICEF

13:45

eJobs: Cei mai cautati candidati din Romania

Hotnews Hotnews,
 eJobs: Cei mai cautati candidati din Romania

CV-urile candidatilor din grupa de varsta 36-45 de ani activi pe platforma de recrutare online eJobs. ro au strans, de la inceputul anului si pana acum, aproape 3,2 milioane de vizualizari, situandu-se, astfel, in topul preferintelor angajatorilor din Romania. Sunt urmati de cei cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani, ale caror CV-uri au fost vizualizate de aproximativ 2,5 milioane de ori si de cei din categoria 18-24 812. 000 de vizualizari). continuă pe Hotnews

Ce varsta au cei mai cautati angajati din Romania. Surprinzator: Companiile nu cauta doar tineri

In mod surprinzator, candidatii cu varsta cuprinsa intre 36 si 45 de ani sunt cei mai cautati de angajatorii din Romania, desi tendinta generala este sa credem ca angajatorii cauta doar oameni tineri.

RAPORT EJOBS: Candidatii intre 36 si 45 de ani sunt cei mai cautati de angajatorii din Romania

CV-urile candidatilor din grupa de varsta 36-45 de ani activi pe platforma de recrutare online eJobs. ro au strans, de la inceputul anului si pana acum, aproape 3,2 milioane de vizualizari, situandu-se, astfel, in topul preferintelor angajatorilor din Romania. Sunt urmati de cei cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani, ale caror CV-uri au fost vizualizate de aproximativ 2,5 milioane de ori si de cei din categoria 18-24 812. 000 de vizualizari).

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

Cei mai prosti escroci din Romania. Cum au sunat tocmai la dispeceratul Politiei ca sa insele prin metoda accidentul

Curtea de Apel Timisoara a pronuntat sentinta finala intr-un dosar in care doi tineri au fost trimisi in judecata intr-un dosar de complicitate la inselaciune. Cei doi au fost acuzati ca s-au implicat intr-o tentativa de inselaciune a carei victima a fost chiar dispecerul de la Politie.

TOP Cei mai populari influenceri din lumea animalelor: Caini si pisici cu milioane de urmaritori si contracte cu branduri precum Google sau Intel

Influencerii pot fi oricine, de la oameni obisnuiti, cu o audienta mai mare decat cea medie, pana la liderii de opinie dintr-o nisa care nu au o audienta extraordinara, dar care influenteaza si creaza tendinte. De asemenea, influencerii nu trebuie sa fie neaparat oameni pentru a fi urmariti de milioane de internauti si obtine venituri de milioane de dolari. Unele animale de companie au milioane de urmaritori pe retelele de socializare si chiar contracte cu mari branduri si aparitii pe ecran.

Istoria unuia dintre cei mai odiosi ucigasi in serie din Romania, care tortura femei in timp ce le viola: Nu exista tratament pentru un asa psihopat sexual sadic

Artur Ionut Strugaru este unul dintre cei mai periculosi criminali in serie din Romania. Trimis in judecata, pe 8 iulie 2015, barbatul originar din comuna calaraseana Gradistea a primit detentie pe viata in 2016, dupa ce a ucis cu bestialitate ultimele doua pensionare.

Vedete din Romania care au renuntat la viata mondena pentru a-l sluji pe Dumnezeu. Cum au devenit calugari si calugarite din cei mai indragiti actori

Au fost candva unele dintre cele mai apreciate si curtate vedete din Romania, dar azi, il slavesc pe Dumnezeu, fiecare din propriile motive si pacate. Constiinta este un arbitru mai obiectiv decat ai crede. La unele persoane, este atat de puternica, incat ii poate determina sa-si schimbe radical viata. Este cazul urmatoarelor vedete, care au .

Congresul East Meets West 2019 - Cei mai importanti specialisti in chirurgia cardiovasculara vin la Bucuresti pentru a prezenta cele mai noi tehnici minim invazive

Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania. Pacientii merita cele mai bune tratamente si medici care au acces la cele mai noi tehnologii in domeniu. De aceea, Congresul East Meets West 2019 ii aduce la Bucuresti pe cei mai importanti specialisti in chirurgia cardiovasculara si endovasculara.

Au pus la cale sa dea lovitura prin metoda accidentul si totul era pregatit in cele mai mici detalii. Doar ca nu le-a iesit asa cum si-au dorit. Acum sunt considerati cei mai prosti hoti din Romania

Au pus la cale sa dea lovitura prin metoda accidentul si totul era pregatit in cele mai mici detalii. Doar ca nu le-a iesit asa cum si-au dorit dintr-o greseala. Acum sunt considerati cei mai prosti.

Cum arata noul BMW X6 Vantablack, cea mai neagra masina din lume

Noul BMW X6Vantablack va fi lansat la 20192019 Frankfurt Auto Show, iar cei norocosi vor putea vedea in premiera cea mai neagra masina din lume. Producatorul german este primul din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )