Libnet.ro
UNICEF

05:15

EJOBS: Cu un salariu de 676 de euro pe luna, specialistii in resurse umane castiga cel mai putin din regiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EJOBS: Cu un salariu de 676 de euro pe luna, specialistii in resurse umane castiga cel mai putin din regiune

Salariul mediu net pe care il castiga un specialist in resurse umane din Romania a ajuns la 676 de euro, potrivit datelor eJobs si ale comparatorului salarial Paylab, cu mult sub mediile de pe alte piete din regiune. Cele mai mari salarii sunt ale angajatilor din Estonia, care incaseaza, lunar, putin peste 1. 200 de euro. Urmeaza Slovenia, cu 1. 177 de euro pentru un specialist in resurse umane, Croatia 1. 087 de euro) si Cehia 1. 062 de euro), transmite un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Specialistii in resurse umane din Romania castiga cel mai putin din regiune

Salariul mediu net pe care il castiga un specialist in resurse umane din Romania a ajuns la 676 de euro, potrivit datelor eJobs si ale comparatorului salarial Paylab, cu mult sub mediile de pe alte piete din regiune.

Topul salariilor din HR: Angajatii romani din resurse umane, cel mai prost platiti in regiune

Salariul mediu net pe care il castiga un specialist in resurse umane din Romania a ajuns la 676 de euro, potrivit datelor eJobs, cu mult sub mediile de pe alte piete din regiune. Cele mai mari salarii sunt ale angajatilor din Estonia, care incaseaza, lunar, putin peste 1. 200 de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )