Libnet.ro
UNICEF

13:45

Elan Schwartzenberg, replica DURA pentru Sorin Ovidiu Vantu, dupa ce a fost numit escroc: SPER SA MOARA ACASA

B1 B1,
Elan Schwartzenberg, replica DURA pentru Sorin Ovidiu Vantu, dupa ce a fost numit escroc: SPER SA MOARA ACASA

Schimb de replici halucinant intre Sorin Ovidiu Vintu si Elan Schwartzenberg. intr-un interviu acordatdin inchisoare jurnalistei B1TV Sorina Matei, Sorin Ovidiu Vintu l-a numit pe Elan Schwartzenberg. continuă pe B1

Razboi al declaratiilor. Elan Schwartzenberg, replica neasteptata la afirmatiile lui SOV

Elan Schwartzenberg a fost numit escroc de catre Sorin Ovidiu Vantu intr-un interviu acordat, din pu.

Sorin Ovidiu Vantu: Dupa esecul cu domnul Elan, am incercat acelasi lucru cu micul escroc Gusa

Sorin Ovidiu Vantu spune ca nici Elan Schwartzenber, nici Cozmin Gusa nu au detinut si nu detin tele.

Sorin Ovidiu Vantu, despre proiectele SRI, Ponta, Ghita si Basescu

Sorin Ovidiu Vantu face dezvaluiri explozive despre unii dintre cei mai importanti fosti sau actuali.

Cozmin Gusa, replica pentru Sorin Ovidiu Vintu: Cum s-a negociat preluarea Realitatea si ce acte au fost semnate (VIDEO)

Cozmin Gusa, coproprietar al postului Realitatea, a intervenit telefonic pentru B1TV dupa interviul oferit in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei si a raspuns afirmatiilor facute de Sorin Ovidiu Vintu.

Sorin Ovidiu Vantu, interviu EXCLUSIV pentru B1 TV, vineri, ora 20.00, intr-o editie eveniment Actualitatea Romaneasca, cu Sorina Matei

Scandalul privind furtul unei televiziuni in Romania ia amploare. Cum se fura si cine fura, despre libertatea jurnalistilor si puterea patronului. Despre placerea puterii si ambitia distrugerii, despre dosare,.

Elan Schwartzenberg, raspuns prompt pentru SOV: Sper sa moara acasa

Omul de afaceri aflat in Israel ii raspunde fostului mogul de la Realitatea TV, cel care afirmase despre el ca este un escroc si ca nu a fost de fapt niciodata patronul televiziunii. Am invatat sa nu.

Sorin Ovidiu Vintu: Escrocii de Elan Schwartzenberg, Cozmin Gusa si Maricel Pacurariu nu au detinut niciodata Realitatea (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a oferit in exclusivitate un interviu din inchisoare pentru jurnalista B1TV Sorina Matei. Omul de afaceri a vorbit despre postul de televiziune Realitatea TV si a tinut sa precizeze ca acest.

Sorin Ovidiu Vintu, declaratie incredibila despre Realitatea TV. Cui a apartinut postul, de fapt

Sorin Ovidiu Vintu afirma ca Realitatea TV nu a fost niciodata in proprietatea lui Elan Schwartzenberg, Cozmin Gusa si Maricel Pacurariu, ci a ramas a lui. in momentul in care statul roman a pornit.

Sorin Ovidiu Vintu, adevarul despre patronii de la Realitatea TV

Omul de afaceri dezvaluie cine se afla in spatele televiziunii pe care a detinut-o, vorbeste despre relatia cu Elan Schwartzenberg si Cozmin Gusa. in momentul in care statul roman a pornit atacul asupra.

Sorin Ovidiu Vintu: Procurorul DNA a stabilit ca Gusa, Pacurariu si Schwartzenberg sunt escroci. Dar tin dosarul sa se prescrie pentru ca postul serveste interese (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a afirmat intr-un interviu acordat in exclusivitate jurnalistei Sorina Matei ca procurorul DNA a stabilit in urma unei plangeri depuse de el ca postul Realitatea TV a fost furat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )